^

Подготовка за бременност

Бременност след апендицит

Апендектомията е сравнително често срещана и най-често срещана операция при спешна хирургия. Пациентите обаче не винаги навлизат на операционната маса навреме.

Тестове за овулация: видове, оценка на резултатите

Тя ви позволява ясно да определите времето на овулацията и в този момент е да извършите сексуален контакт, което значително ще увеличи шансовете за зачеване. С този метод можете бързо да постигнете желаните резултати.

Тест за овулация: принцип на действие, чувствителност

Овулацията се счита за основна фаза по време на менструацията, през която се проявява максималната вероятност за оплождане. Датата на овулацията е важна от гледна точка на семейното планиране, защото двойка, която се опитва да има дете, трябва ясно да знае периода, в който това явление настъпва

Витамин Е, когато планирате бременност за жени и мъже: нормата, как да пиете, приемната схема

Дори през 20-те години на миналия век проучванията, проведени върху плъхове, показват, че изключването на определени храни от диетата води до безплодие. Добавянето на листа от салата и масло от пшеничен зародиш в храната възстанови репродуктивната функция.

Витамини за планиране на бременността за жени: списък и имена

Ако бременността е планирана предварително, а не случайно, става ясно, че става дума за отговорни хора, които ще вземат всички мерки, за да гарантират, че тяхното дете е родено здраво и бременността е била успешна.

Яйцата замръзват

Много световни експерти смятат, че окисляването прави възможно постигането на обещаващи и положителни резултати.

Застраховане на бременност и раждане

Към днешна дата броят на бременните майки, които сключват договори за бременност и доставка, се увеличава.

Тест за бременност със сода

Говорейки за принципа на действие на този метод, е необходимо първо да разберем химическите и физичните свойства на урината. Обикновено урината има относителна плътност по-висока от водата и има слабо киселинна реакция.

Най-красива за бременност

Тестовете за бременност са много популярни, тъй като те ви позволяват да определите очевидните причини за забавянето от първите дни. Помислете за един от най-достъпните и точни тестове - най-изтънчен.

Електронно тестване за бременност

Електронният тест за бременност позволява да се установи фактът, че то е започнало (или не е обидно), просто, бързо и най-важното е практически несъмнено: производителите на такива тестове гарантират, че нивото на тяхната точност не е по-малко от 99%.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.