^

Диета за отслабване

Диета за 40 дни

Проблемите с наднорменото тегло притесняват хората както откъм естетика, така и от гледна точка на здравето. Наднорменото тегло е натоварване на гръбначния стълб и ставите, високо кръвно налягане, разширени вени, проблеми с черния дроб и риск от диабет.

90 дневна разделна диета

Това е заглавието на книга на двама приятели журналисти от Словения, които работят в областта на гастрономическите новини. Въз основа на журналистическия и гастрономически опит, натрупан чрез работа в списания, момичетата създадоха своя система, наречена 90-дневна диета на разделно хранене.

Английска диета за 21 дни

Сред многото начини за отслабване, английската диета за 21 дни заема специално място. Промените в храненето включват редуване на зеленчукова и протеинова диета, което помага да се ускори метаболизма и съответно да се отървете от излишните килограми.

Диета шест венчелистчета: меню за всеки ден, рецепти

Диетата с шест венчелистчета се състои от шест храни от различни категории. Това не е толкова малко, защото списъкът включва почти всичко: риба, месо, плодове, зеленчуци, зърнени храни, млечни продукти.

Диета "Шест листенца"

Този метод за отслабване има няколко синоними. По името на автора - диета на Анна Йохансон 6 венчелистчета. Всъщност – монодиета от 6 венчелистчета. По въображаема картина - диета с лайка.

Ефективни диети след 40 години

Характеристиките на храненето като цяло и диетите след 40 години за отслабване в частност са свързани с характеристиките на тялото. През този период жената е много активна в личния и обществен живот.

Видове твърди диети за бързо отслабване

Много хора, които мечтаят да отслабнат с минимални усилия, прибягват до доста екстремни методи. Те включват тежка диета за бързо отслабване.

Най -трудните и ефективни диети

Един от радикалните начини за подобряване на тялото и борба с наднорменото тегло е строгата диета. Помислете за принципите на хранене, видове диети, менюта, противопоказания.

Питейна диета за 30 дни

Изразът „пиене на диета за 30 дни“ изглежда за непосветените хора начин да отслабнат с помощта на обикновена вода. Думите „пиене“ и „пиене“ се свързват предимно с водата.

Опции за диета с трици: колко можете да отслабнете?

Голям плюс, за мнозина - определящ, е, че диетата с трици не се задължава радикално да промени обичайния начин на живот и диета. Триците могат просто да се консумират 15 минути преди хранене, комбинирани с други хранителни съставки или да се добавят към готови храни.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.