^

Косопад (плешивост)

Пърхот и косопад

Здравият външен вид винаги е не само резултат от грижата за себе си, но и показател за вътрешно здраве, състоянието и качеството на работа на всички органи и системи в тялото. Често се случва да се грижим внимателно за косата и кожата, но състоянието им все още не е щастливо. 

Косопад при мъжете

Не мислете, че красивата дебела коса е въпрос на гордост само за жените. Хората, точно както по-слабият пол, искат да имат гладка коса, но желанията им не винаги съвпадат с действителността. 

Видове загуба на коса при жените

Алопецията е заболяване, което засяга пациенти на всяка възраст. Алопецията може да бъде от няколко типа, всяка с характерни симптоми. Помислете за основните видове косопад при жените

Причини за загуба на коса при жените

Основните са наследствеността и факторите, които не са свързани с генетичното предразположение. Всички причини са разделени на вътрешни и външни, помислете за тях

Косопад при жените като симптом на болестта

В сравнение с други части на тялото растителността на главата съдържа най-много косми. В този случай, освен естетичното натоварване, не се извършват други функции.

Свързана с възрастта косопад при жените

В ранна възраст случаите на женска алопеция са редки, тъй като увеличеното производство на естрогени осигурява нормално нарастване на къдриците. 

Косопад при жените: кой лекар трябва да бъде лекуван, как да се предотврати?

Повишената крехкост и загуба на коса е не само козметичен дефект, но и признак на някои нарушения в организма. Проблемът може да бъде свързан с болести на вътрешните органи, недостиг на полезни вещества, хронични патологии.

Косопад

Повишената крехкост на косата е сериозен проблем за жените представители. С чуплива коса не може да се получи косъм с дълги гъсти коси, не излизайте, за да направите стилен стилен стил.

Какво ще стане, ако косата ми падне по време на бременност?

По време на бременност се появяват промени в организма, което е нормално, тъй като витамини и микроелементи, включително калций, са необходими за образуване на нов жив организъм.

Какво ще стане, ако косата ми падне след оцветяване?

Ако косата изчезне след оцветяването, това е нормалната реакция на косата при химическа атака. Най-често по този начин косата реагира на осветители (например хидроперит), евтини бои за коса или твърде често оцветяване.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.