^

Психично здраве

Симптомите на преяждане

Проучванията показват, че повечето хора с проблема с наднорменото тегло и неконтролираното хранене не могат точно да назоват как и кога се появиха първите признаци на хранително разстройство.

Преумора

Изглежда, че умората изобщо не е толкова ужасно състояние, на което не трябва да обръщате внимание.

Постоянна жажда: за какво може да говори този симптом

Постоянната жажда е когато човек иска да пие по-често от обикновено и това желание възниква независимо от физическата активност, температурните индекси на въздуха, солеността на храната и други външни фактори.

Навикът да се гърче ноктите

Съгласете се, че е доста неприятно да видите човек, особено ако той е вашият събеседник, който има постоянен навик да се грижи за ноктите си.

Повишена сънливост

Повишената сънливост се възприема от мнозина като индикатор за настъпващата промяна на времето. Но причините, предизвикващи такъв дискомфорт, всъщност са много повече.

Екстрапирамидни симптоми

Екстрапирамидни симптоми се появяват поради нарушения в екстрапирамидната система. Това се дължи на промени в мускулния тонус, появата на хиперкинеза, хипокинезия и нарушена двигателна активност.

Дневна сънливост: има ли причина за безпокойство?

Дневната сънливост е логично следствие от нарушаването на физиологичната норма на нощната почивка на централната нервна система и целия организъм.

Признаци на умора

Умора - това чувство е познато на всеки, който може да се движи и да мисли. Има много признаци на умора. Ще се опитаме да ги изразим в тази статия и да разберем механизма на тяхното възникване.

Сълзливост

Умората е емоционалното състояние, с което човек се среща през целия живот. Обмислете основните причини и симптоми на синдрома на сълзите, методите на лечение и профилактиката.

Постоянно усещане за глад

Ако човек чувства постоянно чувство за глад, тогава си заслужава да мислим за провала в тази система. Но причината за това отклонение може да бъде определена само от лекар.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.