^

Шест от най-добрите диети за бързо разрастващи се тънки

, Медицински редактор
Последно прегледани: 20.10.2021
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

И тук е дългоочакваният списък от шест от най-добрите диети за бърза загуба на тегло. Можете да изберете любимата си диета, базирана на вашето здраве или настроение. Отслабвайте с удоволствие!

trusted-source[1], [2], [3]

Диета "Жокей"

Продължителност: 3 дни

Резултат: 3-5 кг

Първият ден от диетата е доста радостен: трябва да ядете пилешко месо, изпечено във фурната, но просто не солвайте нищо и винаги отлепете пилето от пилето. Опитайте се да простирате тази храна за три ястия.

На втория ден разпределете 300 грама телешко месо за три порции, предварително го изпечете.

Третият ден е най-забавен, не е нужно да готвите абсолютно нищо, но ще трябва да гладувате през целия ден. Положителното е, че на третия ден от една от шестте най-добри диети можете да пиете 4-5 порции черно кафе, разбира се, без захар. На това ще загубите от 3 до 5 килограма. Фантастично!

Просто обръщайте внимание на факта, че не всички хора са свикнали да имат толкова малко. Това количество месо може да се пропусне преди пълно насищане. Изгубеното тегло може да ви се върне за кратко време. И за три дни диета, можете да се почувствате слаби и замаяни - но това са дреболии по пътя към красотата.

trusted-source[4], [5], [6], [7], [8]

Класика на жанра - кафе с шоколад

Продължителност: 3 дни

Резултатът: загуба от 3-5 килограма наднормено тегло

Името на диетата е доста примамливо. През целия ден стомахът ви ще се радва само на няколко чаши кафе без захар, възможно е да добавите мляко на прах. Можете също така да ядете малка плочка с горчив шоколад. Харесва ли ви горчив шоколад?

Резултатът, както и при предишната диета - губите 3-5 килограма живо тегло.

Преди да използвате тази диета, консултирайте се с лекар. Ако имате нестабилно кръвно налягане - откажете такава диета, здравето е основното нещо.

Моля, обърнете внимание! По време на диета, главоболие, безсъние, гадене, обща слабост са възможни.

Някои от най-безопасните диети са тези, които са средно 9 дни.

trusted-source[9]

Подмладяваща - кефирна диета

Продължителност: 9 дни

Резултат: излишък от 3-6 килограма (това е много!).

Тази диета ще бъде много полезна дори и за хора, които не страдат от наднормено тегло, тъй като киселото мляко подобрява работата на стомаха и червата. Както всеки вече е разбрал, основният компонент на диетата е кефирът!

За да не се чувствате глад, озарявайте диетата си с варен ориз - това е графикът за първите три дни.

Следващите три дни ядете сочно варено пиле, без кожа.

И през оставащите три дни единствената храна за вас ще бъде ябълка. Така че, след 9 дни, допълнителните 3-6 килограма изчезват (това не е достатъчно).

Успех за теб!

Елда диета

Продължителност: 1-2 седмици

Резултатът: най-малко 3-4 килограма.

Вечерта, преди да си легнете, изплакнете чаша елда. След това, трябва да го напълните с две чаши вода и да отидете да спите безопасно. А на сутринта получаваме чудесно удоволствие, което се простира за следващата седмица или две.

Въпросът е колко дълго ще оцелеете. Абсолютно нищо да добавите към такова вкусно ястие. Не можете да добавяте масло или сол. Не яжте хляб и нищо, освен елда.

Насърчете се по желание със зелен чай, кефир или направете отвара от лечебни билки. След като изтече първата седмица, има гаранция, че ще загубите най-малко 3-4 килограма.

Ако стоите две седмици - резултатът ще ви доведе до състояние на шок. Това е цялата тайна на диетата на елда.

trusted-source[10]

Диня Диета

Продължителност: 7 дни

Резултат: 5 килограма

Тази диета е оптимална за лятото. През лятото не сте толкова гладни поради топлото време. Закускайте с любимата си каша с парче сирене. Не добавяйте нищо друго, дори сол.

Докато вечеряте, сварете или изсипете зеленчуците, можете да добавите към зеленчуците някои мастни риби или месо.

Вечерята е зряла диня. Застанете на везните. За всеки 30 килограма е необходима една зряла диня - добър летен вариант. За един ден може да загубите 1 килограм допълнително.

Не препоръчвайте да се придържате към такава диета за повече от пет дни.

В заключение - трудна диета

Продължителност: 7 дни

Резултат: кажете сбогом на допълнителните 5 килограма.

Ако мислите, че сте в състояние да устоите на доста агресивен начин на хранене за известно време - това е вашата диета.

За закуска се ограничаваме до варено яйце, разбира се, не го солизираме. Ако е доста тежко - пийте яйце с чай без захар.

Хранете се с варено месо или риба, направете салата от сурови зеленчуци, без ароматични добавки. В салата можете да добавите различни лимонови сокове.

Вечерята е чай от билки. Доста проста, но ефективна. За една седмица смело кажете сбогом на допълнителните 5 килограма.

Вашето внимание беше представено на 6-те най-добри диети за бърза загуба на тегло. Изберете своя собствена.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.