^

Бързо хранене

Бързото хранене е най-удобната и най-важното, почти светкавична възможност да отслабнете за много кратко време. Например през деня да загубите 2-3 кг. И в рамките на една седмица, за да стане по-тънък от 5-6 килограма. Това е несъмнено плюс. ,

Но може би бързите диети имат своите недостатъци? Какви са те? Кои диети се считат за бързи и кои не се отнасят за тях? Има ли противопоказания за бързо диети и за кого са предназначени? Какви са рецептите за бързо хранене? Тези и други въпроси ще бъдат отговорени в секцията на нашия уебсайт "Бързо хранене".

Ефективни седмични диети за отслабване и при заболявания

Без храна основните житейски функции на човек са немислими. Храната е източникът на енергия, без който не могат да възникнат вътрешни процеси, двигателна и умствена дейност.

90-дневна диета

В стремежа към красота и хармония, много от нас опитват все повече и повече нови диети. Много популярни са краткосрочните диетични схеми - например тридневна или петдневна диета.

12-дневна диета

Някои от тях губят тегло, като се вслушват в съвет на диетолозите и отслабват бавно, в продължение на няколко месеца. И други трябва да се отървете от скучни килограми бързо - например да отслабнете за празниците или първите дни на ваканцията.

10-дневна диета

Всяка жена мечтае за идеална фигура, която би привлякла възхитителните погледи на мъжете. Ето защо справедливия секс се опитва да намери подходяща диета, която да помогне да се справи с тази трудна задача.

14 дневна диета

Предимството на тази диета в относително кратък интервал от време, съчетано с достатъчно висока ефективност на резултата.

7-дневна диета - активиране на метаболизма или теста?

Диетолозите, които предлагат различни кратки диети за отслабване, оправдават принципа на своето действие в това дългосрочно приемане на храната, забавя метаболизма, т.е. Метаболизма в организма.

5 дневна диета

Ако искрено вярвате, че само за няколко дни - както обещаха 5-дневната диета за отслабване - можете да станете по-лесни с пет (в други версии - с девет) килограма, след което прочетете нататък.

Недостатъци: загуба на тегло за кратко

Популярен факт е, че минусите на солените диети увреждат здравето.

Шест от най-добрите диети за бързо разрастващи се тънки

И тук е дългоочакваният списък от шест от най-добрите диети за бърза загуба на тегло.

Диета за седмицата: график

Диета за една седмица е чудесен начин да отслабнете за тези, които искат да отслабнат бързо.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.