^

Monodiets

Моно-диетите са чудесен и много лесен начин да отслабнете за много кратко време. Това е възможност да отслабнете с помощта на един продукт. Например, използвайки само елда в храната, само кефир или просто ябълки. Но знаете ли какво би могло да ви е погрешно за моно диетата?

От какви продукти мога да избирам и от кого да се откажа? Как трябва да подготвите съдовете, които използвате за моно диета? Какви усещания ви чакат по време на процеса на отслабване и колко дълго ще бъде отстранен резултатът? За тези и други въпроси, прочетете отговорите в нашия раздел "Monodiettes"

Диета Maggi: прегледи и резултати

Създателите на диетата Маги се погрижиха тя да бъде балансирана, а премахването на излишните килограми стана естествено.

Ябълкови диетични рецепти

Салати, сокове, мариновани плодове, компоти от пресни и сушени ябълки за отслабване са полезни не само по време на диетичния период, но и в ежедневната диета.

Ябълкова диета: салати за отслабване

Популярните нискокалорични салати често се използват в диетичните методи. Ползите от тези плодови и зеленчукови ястия са многобройни.

Ябълкова диета: напитки за отслабване

Сок, смутита, компот, коктейл, квас, лимонада, узвар, чай - можете да направите напитка от ябълки за всеки вкус, за ежедневна и диетична диета.

Ябълкова диета за отслабване

Свойствата на ябълките за отслабване са открити много по-късно и в наше време, когато наднорменото тегло се е превърнало в глобален проблем, активно се въвеждат ябълкови методи, които помагат за намаляване на телесното тегло.

Питейна диета за 7 дни

Както повечето методи, диетата се използва за коригиране на теглото. Основните индикации за назначаването са наднорменото телесно тегло.

Ябълкова диета: подробно меню за всеки ден, рецепти

За методи за отслабване, като диетата с ябълки, трябва да се подготвите не само физически, но и психологически.

Ябълкова диета: сортове

Има две разновидности на ябълкови техники: редовен ден на гладуване и строга ябълкова диета. Ако първият позволява ябълки в неограничени количества, то вторият ограничава сервирането до 1,5 кг

Ябълкова диета: същност, ползи, резултати

Ябълковата диета е популярна поради своята ефективност и огромен брой версии, от които всеки може да избере най-удобния за себе си.

Маги диетично меню за 1, 2, 3 и 4 седмици

Поради преобладаването на яйцата, менюто на диетата на Маги се нарича яйчна диета, въпреки че включва и други храни, съдържащи протеини.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.