^

Грижа за кучето

Грижата за куче не е лесна задача. В края на краищата, едно малко домашно домашно куче и солидно сервизно куче трябва да бъдат пълни, чисти, добре отгледани и здрави.

Животът на кучето, т.е. Престоя на куче в къща или апартамент, ще бъде много по-удобно за нея и нейния господар, ако кучето е подходящо загрижено. В какво се състои, можете да разберете от материалите, публикувани в този раздел.

Капки от червеи за кучета

Всички собственици на домашни любимци винаги са загрижени за поддържането на здравето си, защото кучетата имат висок риск от инфекция както от външни насекоми, така и от вътрешни паразити - хелминти или червеи.

Таблетки от червеи за кучета

Таблетките от червеи за кучета се използват за изхвърляне на хелминти от кухините на тялото на животното.

Колко добре кучето усеща собственика?

Кучето няма да може да обсъжда проблемите с вас на работното място, но когато се прилепва удобно в скута ви, чувства се, че домашните любимци разбират настроението ви и без никакво допълнително увлечение. Интелигентността на кучетата е равна на нивото на едно двегодишно дете. За това заключение дойде водещият експерт в областта на кучешката психология от Колумбийския университет, професор Стенли Корен.

Грижа за куче с хранителна алергия

Колко често се появяват хранителни алергии при кучета?
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.