^

Белези на кожата

Мехлеми от белези

За да се намали дефектът, който настъпва върху кожата след излекуване на нейното увреждане (следоперативен шев, нарязана рана, изгаряне и т.н.), се прилага мехлем от гъстата съединителна тъкан

Ефективно лечение на белези и белези с помощта на гелове и кремове

Белезите и белезите не са тези орнаменти, които правят жената красива и привлекателна. Да, обаче, и на мъжете не всички белези на лицето. Но каквато и да е причината, която е оставила неестетични белези върху човешкото тяло, винаги може да бъде направена така, че да стане по-малко забележима или да изчезне напълно.

Мази от келоидни белези

Това са мехлемите, които са лекарствената форма, чрез която можете бързо и ефективно да се отървете от кожни дефекти, включително белези.

Отстраняване на белези от лазер

Понякога е много трудно да защитите тялото си от всякакви наранявания, така че отстраняването на белезите с лазер е станало доста популярна процедура, особено за жените.

Мази за резорбция на белези

Досега експертите във фармакологичната индустрия полагат всички усилия, за да помогнат на хората, за които проблемът с образуването на белези е много подходящ.

Кожен еквивалент. Историята и резултатите от клиничните изпитвания

В края на 80-те години в Станфордския университет се развива течна форма на говежди колаген, която при телесната температура се трансформира в мек еластичен субстрат.

Експериментална работа по трансплантация на алогенни кератиноцити върху изкуствено създадени белези от бели плъхове

Желанието да се използва клетъчен потенциал и необходимостта от търсене на нови ефективни методи за подобряване на естетическия вид на белезите доведоха до идеята да се опита да се проучи възможността за трансплантация на кератиноцити до белези.

Използването на клетъчни технологии за подобряване на появата на белези

Съвременната наука се характеризира с бързото развитие на редица сродни дисциплини, обединени под общоприетото наименование "биотехнология". Този раздел на науката, базиран на последните постижения в областта на биологията, цитологията, молекулярната генетика, генното инженерство, трансплантацията, има за цел да използва огромния потенциал

Лечение на келоидни белези от ушни ябълки

Разнообразието от клинични варианти на келоидни белези води до необходимостта от разработване на различни начини за приближаване на проблема и създаване на различни режими на лечение.

Лечение на келоидни белези

Следва да се отбележи, че продължителното състояние на септични рани, хронично възпаление допринася за появата на келоиди, но това е само "върхът на айсберга".

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.