^

Здраве

Suggestolog

, Медицински редактор
Последно прегледани: 29.11.2021
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

Suggestologist - лекар, ангажиран в използването на памет и предложение за лечение на много заболявания.

trusted-source[1], [2]

Кой е предложител?

Suggestologist - лекар, който използва предложение за лечение на заболявания. Предлагането е предоставяне на информация, възприета без критична оценка. Чрез подсказване на човек, мисли и чувства се налагат, които допринасят за възстановяването. Разликата между обяснението и предложението е, че обяснението винаги включва логическо разбиране, а предложението работи чрез навлизане в психическо състояние.

Работата на лекар-съвестник се основава на познаване на скрития потенциал на централната нервна система. Човешкото тяло наистина е уникален механизъм. По-големи поколения, нашите баби и дядовци все още могат да си спомнят прекрасен хипнотизатор от тогава Ленинград, П. Буля, който през 60-те години на миналия век по време на лекциите си провежда лечение на неврози, енурезии, стомашни язви и други заболявания. Той вярва, че първото условие за лечение на пациенти с рак е тяхната поддръжка в болницата в пълна изолация един от друг. Защо? Да, защото те ще се "убедят" един на друг за нелечимостта на своето заболяване, създавайки негативно поле около себе си. А светът наистина знае случаи, когато хората отиват в необитаеми места, живеят в изолация и се излекуват напълно от рак.

Кога трябва да се свържа с предложител?

Съвременните учени твърдят, че човекът е аналог на Вселената. Процесът на познаване на себе си е много сложен. Без да разбирате себе си и духовния растеж, животът не може да бъде установен. Това може да помогне на предлагащия. Той може да помогне на човек със зависимости от алкохолизъм, тютюн, игри, както и редица заболявания, причинени от психосоматични: невродерматит, артрит, затлъстяване и някои други. Това означава, че предложението трябва да бъде насочено към хората, които трябва да подобрят личността си. Хипнотичното предложение помага да се реализира резервът на физическата и умствена издръжливост, присъщ на вдъхновения образ.

Сугестологът описва прости неща в подсъзнанието на пациента: подчинява се на младостта и здравето, кръвта става по-чиста, всички органи работят правилно. Трябва само да си представите, че вече са настъпили положителни промени в тялото ви. И вашето тяло ще стартира програма за съживяване.

Какви тестове трябва да правя, когато кандидатствам за предложения?

Водещият метод за диагностика, който използва предложения, е разговор. Но въпреки това при някои заболявания може да са необходими резултати от енцефалограма, алергичен тест, ревматични тестове за потвърждаване на диагноза.

Какви диагностични методи използва сугестологът?

Suggestologist не използва традиционните методи за диагностика, и затова. Тъй като в традиционната медицина се нуждаете от рентгеново, ЕКГ, гинекологично изследване, ЯМР и др. Предлагащият използва изследването. Suggestologist третира не толкова специфични заболявания, колкото коригира деформираните енергийни процеси, които причиняват болестта. Сякаш физиолозите не се опитват да обяснят например конфликта между прашеца и имунната система при астма, предложетелят не дава много.

Какви заболявания се лекуват от съвестниците?

Suggestologist може да помогне с невродермит, алергии, артрит, затлъстяване, някои видове парализа. Сугестологът може да окаже помощ както индивидуално, така и на цели семейства, за да укрепи тяхната вяра в възстановяването на близък човек.

Съвети на специализиран лекар

Всяко заболяване е невротичен навик, формиран от безсъзнателна вярност към обичайните грешки. След освобождаването на психиката от патогенни вярвания, пациентът научава уменията на психическото саморегулиране.

Suggestologist може да ви помогне да се справят с много соматични заболявания, просто трябва да се настрои към едно продуктивно и приятелски взаимодействие с него. Той ще ви научи да инструктирате мислите си, за да възстановите баланса в тялото. Мисълта действа според задачата, която му е дадена при повелята на волята. Разбира се, инфекциозните заболявания и отравяния не могат да бъдат излекувани чрез предложение.

Подходът към лечението е различен в Запада и Изтока. Ако Западът използва агресивно влияние, мърморене, Изтокът търси вътрешен контакт. Предложението на Запад е много забележимо външно: на изток, напротив, ни учи да не гледаме директно в очите, вдъхновителят не гледа на получателя.

Парцели с вода и лекарства също могат да помогнат. В древни времена лечителите дори биха могли да "вятърят" зашеметеното сърце. Ракът може също, ако не бъде лекуван, да изпрати дълго време на състояние на ремисия чрез предложение. Болестите на черния дроб и бъбреците също могат да бъдат излекувани от предложител.

Има въображаеми пациенти или хипохондрици, които се вдъхновяват от заболяване. Човекът е подреден така, че лесно да се поддаде на едновременно предложение и предложение отвън. За предложението не е необходим такъв специален "подарък". Например искате да пушите или да пиете. Как може да си помогнете с автоматична помощ? Изберете тихо място и се съсредоточете върху това, което желаете. Създайте ясна представа за себе си без лоши навици.

Чрез самоизразяване можете успешно да се справите със заболяванията на сърдечно-съдовата система, наркоманията, затлъстяването. Методът напълно отговаря на здравите хора, за да подсили тялото и да се бори с последиците от стреса, депресията, меланхолията. Тази техника е добра, защото не е нужно да полагате усилия, да преодолявате себе си, да преодолявате всякакви забрани, да се придържате към диета. Желанията на човека винаги винаги раждат подсъзнанието. Струва си да промените инсталацията в подсъзнанието - и всичко в главата ви ще се промени и желанието ще се промени. Те няма да бъдат разрушителни, както преди, но и творчески. Основното нещо е максимално да формулирате желаното и да го повтаряте, да речем 20 пъти сутрин и 20 пъти вечер. Подсъзнанието възприема всички настройки буквално и стартира програма за тяхното прилагане.

Suggestologist може да помогне за лечение на много заболявания.

trusted-source[3], [4]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.