^

Здраве

Аденом-Grand

, Медицински редактор
Последно прегледани: 09.08.2022
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

Adenoma-gran е сложен хомеопатичен лекарствен продукт, състоящ се от минерални и растителни суровини, чиято комбинация създава висока ефективност на лекарството.

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Показания Аденом-Grand

Пелетите се използват за лечение на доброкачествена хиперплазия на простатата (1-2 стадии на заболяването), както и съпътстващи патологии урогенитални органи (като уретрит, възпаление на тестисите или епидидимиса и простатата в хронична фаза; допълнение цистит, и т.н.).

trusted-source[5], [6], [7]

Формуляр за освобождаване

Произвежда се под формата на хомеопатични гранули (10 g).

trusted-source[8], [9], [10], [11], [12], [13]

Фармакодинамика

Аденом-гран целеви когато разстройства уриниране и незадържане подобрява процес. Нормализира индикатор за нивото на естроген. Лекарството забавя развитието на аденом на простатата - оказва влияние върху патогенетични връзки, стабилизира функционалната активност на простатата, елиминира дисбаланс на хормоните, подобрява функцията на тестисите, и също се стабилизира показателите за ниво на тестостерон.

Действа като спазмолитичен, засягайки простатната област на уретрата, мускулните влакна в проводите на простатата, както и на шийката на уретрата. Всичко това ни позволява да премахнем динамичния елемент на обструкцията, да възстановим неговата форма, да предотвратим възпалителния процес, който възниква в резултат на стагнация на урината.

Притежаващ неспецифичен противовъзпалителен ефект, може да се използва като профилактика на възпалителни процеси в органите на пикочно-половата система. Намалява венозна стаза на тазовите органи, подобряване на кръвообращението, се провежда в тъканта на простатата, нормализиране процес трофизъм и намаляване на смущения в строма и простатата паренхим. Всичко това помага да се стабилизира функционирането на това тяло. Предотвратява по-нататъшното развитие на аденома.

trusted-source[14], [15], [16], [17], [18]

Дозиране и администриране

Когато използвате пелетата, е необходимо да я поставите под езика. Необходимо е лекарството да се съхранява, докато не се абсорбира напълно. Употребата трябва да бъде преди хранене (за 15-20 минути) или след (след 1 час). Ако е необходимо, лекарството може да бъде леко разтворено в чиста вода.

Дозата е 5 гранули, които трябва да се приемат всеки ден вечер в периода от 2 до 2 месеца. За да постигнете траен ефект, след двуседмична почивка трябва да повторите курса на лечение.

trusted-source[31], [32], [33], [34], [35], [36]

Противопоказания

В такива случаи лекарството е противопоказано:

  • Повишена индивидуална чувствителност към елементите на лекарството;
  • Индивидуална непоносимост към фруктоза;
  • Непоносимост към монозахариди;
  • Недостиг на тялото на захарозата изомалтаза.

trusted-source[19], [20], [21], [22], [23], [24], [25]

Странични ефекти Аденом-Grand

Сред страничните ефекти на лекарството - възможно в някои случаи прояви на реакции на свръхчувствителност.

trusted-source[26], [27], [28], [29], [30]

Взаимодействия с други лекарства

Аденом Gran одобрено за използване в комбинация с различни лекарства, включително противовъзпалителни лекарства, антибиотици, витамини комплекси и т.н. Но трябва да се отбележи в интервала от време между техните методи -. Трябва да се вземат най-малко половин час.

trusted-source[37], [38], [39], [40], [41], [42]

Условия за съхранение

Пазете лекарството на място, затворено от деца, при температура, която не трябва да надвишава 25 ° C.

trusted-source[43], [44], [45], [46], [47], [48]

Срок на годност

Adenoma-gran може да се използва в рамките на 3 години от момента на приготвянето.

trusted-source[49]

Внимание!

За да се опрости възприемането на информацията, тази инструкция за употреба на наркотика "Аденом-Grand" е преведена и представена в специален формуляр въз основа на официалните инструкции за медицинска употреба на лекарството. Преди употреба прочетете анотацията, която се появи директно към лекарството.

Описание, предоставено за информационни цели и не е ръководство за самолечение. Необходимостта от това лекарство, целта на режима на лечение, методите и дозата на лекарството се определя единствено от лекуващия лекар. Самолечението е опасно за вашето здраве.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.