^

Кефир диета на Лариса Долина

, Медицински редактор
Последно прегледани: 20.11.2021
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

Когато Лариса Долина отслабва със супер диета, тя е била последвана от ентусиазъм от всички жени в страната. И мъжете, разбира се, също - само със сигурност с различна цел. Диетата на Лариса Долина е ефективна система за отслабване, с която искаме да ви запознаем.

Diet Valley - същността

Наблюдавайте храната 6 пъти на ден в определеното време. Течностите не трябва да пият повече от половин литър на ден (освен за шестия ден от диетата). Захар и сол в диетата Долината - табу.

Продължителност: 7 дни

Резултатът е от 3 до 8 килограма на седмица

trusted-source[1]

Характеристики на диетата на Лариса Долина

За да е диета е ефективна и лесно губите тегло, не променяйте храната в диетата. Кефирът трябва да се напие след други ястия, след което те ще бъдат по-добре смилаеми и погълнати.

Когато напускате диетата долина, не забравяйте, че яденето на леки ястия без пържени и мазни храни се нуждае от поне една седмица, за да не претоварите тялото с тежки хранения.

trusted-source[2]

Меню за долината диета

  • 1 ден от диетата

400 грама картофи, изпечени във фурната

0,5 литра кисело мляко със съдържание на мазнини не повече от 1%

  • 2-ри ден от диетата

400 гр извара с масленост 0%

0,5 литра кисело мляко със съдържание на мазнини не повече от 1%

  • Ден 3 от диетата

400 г пресни плодове

0,5 литра кисело мляко със съдържание на мазнини не повече от 1%

  • 4-и ден от диетата

400 г пилешко варено месо (гърда)

0,5 литра кисело мляко със съдържание на мазнини не повече от 1%

  • 5-и ден от диетата

400 г пресни плодове

0,5 литра кисело мляко със съдържание на мазнини не повече от 1%

  • 6-и ден от диетата

Един и половин литър минерална вода без газ 0,5 литра кефир със съдържание на мазнини не повече от 1%

  • 7-и ден от диетата

400 г пресни плодове

0,5 литра кисело мляко със съдържание на мазнини не повече от 1%

Диетата на Лариса Долина - недостатъци

Според рецензии диетата на Долината е много добра за отслабване, но е трудно да я поддържате. Това е едно от важните недостатъци.

Друг недостатък на диетата, според отслабването - отхвърлянето на солта. Този продукт е влязъл толкова здраво в нашия живот, че е много трудно за много хора (особено жени) да го изключат от диетата.

Диетата долина има друг недостатък - храна от часовника. Не можете да нарушите този график. Но не всички хора могат да ядат стриктно на редовни интервали, ако са на работа, а не у дома. Ето защо диетата на Долината може да бъде неприемлива за тези, които работят в офиса.

Kefir diet Valley - система за хранене, която може да бъде отнесена само след консултация с диетолог (както наистина и всяка друга диета). Тези, които имат заболявания на стомашно-чревния тракт, трябва добре да разберат, че по време на това хранене може да започне екзацербация. Ето защо, ако лекарят препоръчва да се откаже от диетата с кефир, трябва да го направите.

Отзиви за диетата с кефир

  • Оксана

Беше доста трудно за мен да се държа на такава диета, защото отнемат 6 дни да седнеш на кефир - трябва да имаш много воля. Същите съдове от ден на ден - това е трудно дори за тези, които вече са се опитали не много диети.

Въпреки че трябва да призная, че резултатът не разочарова диетата - загубих 4,5 кг.

  • Татяна

Трудно ми беше да изключа солта от диетата по време на храненето на Лариса долина. Аз съм свикнал с тази подправка. И ако второто ястие без сол все още може да бъде нещо за ядене, а след това супи и борш - това е невъзможно.

Четвъртият ден от диетата беше особено труден за мен, тъй като там се препоръчват варени пилешки гърди, които не могат да се измият с нищо. Усещането за жажда се влоши, след като яде месо.

Резултатът обаче си заслужава - успях да загубя 6 килограма само за една седмица.

  • Валентин

Преминах през всички трудности в диетата на Долината и с увереност мога да кажа: загубих си тегло много добре, само една седмица спадах 5 килограма наднормено тегло. Сега изглеждам много по-тънки и не съжалявам за неудобствата, причинени от диетата.

Отслабвайте лесно с нашите съвети и диета Лариса Долина!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.