^

Diet Valley

, Медицински редактор
Последно прегледани: 20.11.2021
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

Много жени със завист и възхищение гледат на известната певица Лариса Долина. Как не можеш да завиждаш на тази дама? Тя има красив глас, красив външен вид и, разбира се, тънка фигура. Неговият опит, как да постигнем такива резултати и да останем във форма през цялото време, певицата споделя с удоволствие. И вече всеки знае, че долината диета е ефективна и много популярна. Основното нещо е, че ще имате положително отношение и вярвате в себе си.

Diet Valley: същността и продуктите

Диетата се основава на използването на кефир продукт, полезен за организма, който съдържа полезни бактерии и микроелементи, пръчки и дрожди. Като част от кефира има много аминокиселини и витамини, той повишава или увеличава имунитета. Интензивната диета дава възможност да се загуби около една седмица около 7 килограма.

1 опция

На първия ден от тази диета, диетата трябва да се състои от три чаши кефир и картоф печен във фурната в униформа (5 броя). За да разпространявате продукти, е възможно как е удобно.

Вторият ден е използването на млечни продукти. Това е 200 грама заквасена сметана и 3 чаши кефир.

Третият ден, както и вторият, ще трябва да ядете извара в размер на 200 грама, а също и да пием кефир в размер на 3 чаши през целия ден.

На четвъртия ден трябва да приготвите пиле без кожа (500 грама), не трябва да се осолява и 500 милилитра кефир.

На петия ден се допускат само зеленчуци и плодове. Например, ябълки - те трябва да бъдат консумирани не повече от един килограм, сини сливи - 300 грама, половин килограм моркови и кефир - 3 чаши.

Диет Вали, разбира се, не за слабите. На шестия ден трябва да сте доволни от един кефир, трябва да пиете 6 чаши през целия ден.

На седмия ден е необходимо да се пие само една минерална вода, без газ. Трябва да изпиете поне един литър. Diet Valley в тази версия е много сложно. Тя трябва да се пази много внимателно за хора с хронични заболявания. Ето защо, преди да решите, че най-подходящата диета е диета, трябва да мислите добре.

Резултатът от такава диета е доста бърз и много харесват. Но е възможно след диетата да има здравословни проблеми.

Вариант 2

Следващата, по-икономична версия на диетата в Долината се нарича умерено интензивна диета с кефир. Тя събра много положителни отзиви от онези, които я изпитаха. Диета долина в тази версия не е никак сложно и предимствата са, че след една седмица на хранене, трябва да вземе почивка, и яде, както бяхте свикнали, но леко намаляване на консумацията на брашно продукти и сладкиши. Такава диета има добър ефект върху тялото.

На първия ден от диетата на долината трябва да ядете 400 грама печени картофи, не можете да консумирате сол и 500 милилитра кефир 0% мазнини.

На втория ден - извара 0% мазнини (400 грама) и 500 милилитра кефир 1% мазнини.

На третия ден - всеки плод в размер на 300 грама и 500 милилитра от 1% кефир.

Четвъртият ден е протеин: 400 грама сварено пиле без кожа и 500 милилитра кефир.

На петия ден - 400 грама плодове, по-добри ябълки и 500 милилитра кефир.

На шестия ден трябва да пиете минерална вода, за предпочитане без газ.

Diet Valley на последния, седми ден препоръчва да се консумират 400 грама плодове, ябълките са най-добрият вариант и 500 милилитра от 1% кефир. След първата седмица на диетата е възможно загуба от 3 до 5 килограма тегло, а през втората седмица - от 2 до 4 килограма.

Diet Valley ще работи по-добре, ако храната ще бъде строго по час. Храната трябва да започне не по-късно от 8 сутринта, след това в 10 часа, след това на 12, 14, 16 и последното приемане в 18 часа.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.