^

Диетичното меню на Ксения Бородина

, Медицински редактор
Последно прегледани: 20.11.2021
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

Нека да започнем от диетата под името: "Диетата на Бородина" и да се отдалечим от префектите.

График на диетата Бородина - ефективна работа за себе си

Диетичното меню на Ксения Бородина

Закуска

Сутрин, преди да започнете закуска, изпийте грам студена вода, след което тялото ви ще похарчи енергия, за да го затопли. По този начин, известно количество калории се изгаря, това е важно. След това яжте парче хляб и няколко краставици.

Обяд

Когато започнете вечерята, имате по-голям избор от продукти. Това, което става по-разнообразно. Направи си зелена салата или краставица,. Ако има настроение, подгответе си зеленчукова супа.

В супата могат да бъдат всички зеленчуци, с изключение на картофите. Картофите са най-висококалоричните зеленчуци (103 ккал на 100 грама картофи). Няколко пъти седмично можете да варите пиле и да го изядете със салата.

Вечеря

Вечерята не е много различна от закуската. Ограничена до 2 или 3 краставици и салата. Не претоварвайте тялото през нощта, това е безполезно.

Характеристики на диетата Borodino

През деня пийте поне 2 литра вода и яжте най-малко 5 краставици, но не преяждайте. Необходимо е да се придържате към диета не много дълго - само две седмици. Ksyusha Borodina с тази диета успя да отслабне с до 12 килограма.

Всички данни за тази диета са в Интернет, тъй като диетата на Бородино е достигнала огромна популярност. И ще бъдем доволни, ако надмогнете себе си и укрепите, издърпайте тялото и духа си, като използвате нашите съвети.

Отслабвам върху краставиците с витамини

Спазвайки диетата на Ксения Бородина, не забравяйте да изпиете много вода, като започнете с два литра. Препоръчваме освен това да приемаме витамини, но не и в допълнителни храни, но е препоръчително да купувате витамини в аптеките.

Да разнообразят методите за намаляване на теглото - правете крещи всеки ден.

Краставици от оранжерията или директно от градината?

Краставиците от оранжерията са по-малко полезни, отколкото от леглата и съдържат в състава си по-малко полезни хранителни вещества, по-малко калории и по-малко калий, което води до диуретичен ефект.

Краставиците от леглото съдържат много повече влакна, а парниковите газове са предимно воднисти. Да, и земята краставици са по-вкусни, но ние харесваме добри, особено по време на диетата. Изберете тези, които ви харесват най-много и правите правилния избор.

Само едно изключение. Препоръчваме да не се яде първата реколта на краставици, те са най-наситени с химикали и нитрати.

Диета Бородина: слушайте себе си и вашето тяло

Диетата на Ксения Бородина не трябва да трае повече от две седмици. В противен случай тялото просто ще свикне с ниски калории и ще спре да изгаря мазнините. Ако харесвате тази диета, започнете отново след две седмици.

Строги мерки - определен резултат

Когато сте готови с диетата, не яжте мазни, брашнести и сладки, или поне намалете употребата на такава храна. Спрете да пиете алкохол изобщо (ако е бил използван преди), на сухо вино. Съветваме ви да не ядете нищо след 19 часа, което може да доведе до разрушаване на метаболизма.

Диетата на Бородина без съмнение може да се отдаде на стриктни мерки за отслабване. Този метод е най-подходящ за спешна загуба на тегло до определена дата. Но ако се чувствате, тогава това е вашият избор - продължете! Всичко се променя само към по-добро!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.