^

Диета на Бородина

, Медицински редактор
Последно прегледани: 20.11.2021
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

През 2011 г. Е имало диета, която е направила фурор в почти всички. Диета на Бородина. След раждането, благодарение на тази диета, Бородин започна да изглежда много по-привлекателен и свеж, отколкото преди бременността.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Как се роди диетата на Borodina

Ксения Бородина е един от водещите телевизионни шоута "къща-2". Като в зрителното поле на всички, тя изобщо нямаше да е с наднормено тегло. След раждането Xenia реши да промени всичко в драматичен план, тъй като теглото й се увеличи значително, което я тревожи много. Отне известно време, за да се придържаме към най-стриктната диета, но резултатът не беше дълъг. Диета Borodina е много ефективна, така че тя е в състояние да загуби 12 килограма от наднорменото тегло.

Как успя да постигне такъв фантастичен резултат? Какво е направила тя и каква диета е избрала за отслабване? Всичко се оказа просто - една диета с краставици помогна да се сбогуваме с излишните седименти. Диетата стана най-популярната тема за отслабване през този сезон.

Каква е тайната на диетата?

Тук ще обсъдим най-важния принцип, който прави човек да задържи дъха си и да види забележима изненада на лицето си. Позволете ми да започна с краставиците и тяхната уникалност. Пресни краставици съдържат вода при 95-97% от общото им тегло.

Въпреки това, останалите 3 процента са важни микроелементи, витамини, калий, макронутриенти и каротин, които са толкова необходими, за да подкрепят нашето тяло като цяло. Диетата на Ксения Бородина дава възможност да се постигне фантастичен успех.

Сред интернет потребителите в много кратък период от време се превърна в популярна и уважавана тема за обсъждане.

Краставици, краставици, зелени и вкусни

Ако смятате, че с всички диети трябва да консумирате максимално количество вода, тогава диетата с краставици може безопасно да стане лидер в много хранителни системи. Към това добавяме, че краставиците много бързо се абсорбират от стомаха и организма ви като цяло. Калият прави сърцето ни по-ясно и по-уверено, като го третира от всички жизненоважни, не благоприятни фактори.

Бъбреците работят по-добре. Но йодът, който, между другото, присъства и в краставиците, подобрява съдовата ни система и функцията на щитовидната жлеза. Това, повярвайте ми, е значителен ефект от само един зеленчук! Фибрите премахват натрупания, пречистващ "лошия" холестерол и правят червата по-стабилна.

Краставиците съдържат много полезни и жизненоважни вещества, но има един "но" краставици в състава им имат много малко витамини. Препоръчваме, след диетата на Бородина, да приемате допълнително витамини под формата на таблетки.

trusted-source[6]

Какъв е успехът на Бородина?

Какъв е успехът на Бородина?

Има различни идеи за това как да успеем с Ксения Бородина.

Първият е, че Бородин всъщност се придържа към елементарната диета на Ксения Собчак. Ксиена яде по принцип малко и на практика не яде нищо след 18:00 часа. Xenia се ангажира допълнително 4 пъти седмично в продължение на няколко часа във фитнес залата.

Втората гледна точка - това беше диетата на краставицата, която толкова много повлия на Бородин. Можем да кажем, че от сутринта диетата на Ксения Бородина не беше толкова сложна. Сутринта Ксения яде парче ръжен хляб и няколко краставици. За обяд, задължително зеленчукова супа и някаква салата от краставица, подправена с растително масло. Вечерта ядох една и съща салата или просто доволна от няколко краставици.

Какво мисли независимата общественост за метода на Бородин?

Да кажем тайна, Xenia редовно се упражнява и благодарение на тях тя успя да отслабне толкова много. В края на краищата обикновеният човек намалява с около 1 кг на седмица, ако не спазва графика дори в спорта.

Масажи и различни, извинения, медицински трикове също са били използвани за постигане на желания ефект. По принцип те се опитват да не говорят на глас за това. Тогава може би не казахме това.

Но ако слушате хора, които се придържаха към диетата на Бородина, можете да разберете, че са успели да загубят 5 килограма на седмица. Цялата тайна е, че краставицата съдържа много малко калории, защото излишната мазнина се изгаря от само себе си.

И в заключение - нужда от упражнения

Ако искате не само скорост, но и качество на отслабване - отидете в спорта. За да не върнете допълнително и не особено желано тегло, изключете консумацията на сладки, алкохолни, бързо хранене. Яжте само най-доброто, настоящето. Диетата на Бородина няма да ви съжалява.

trusted-source[7]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.