^

Етерични масла

Масло от чаено дърво в гинекологията

С терапевтична цел, масло се използва за възпаление във вагината под формата на тампони. Разтвор за това се приготвя чрез разреждане на масло от 1 капка с чаша вода.

Масло от чаено дърво за зъби

След курс по месеци трябва да си починете около 3-4 месеца. За разлика от скъпите специални избелващи пасти и други продукти, етерично масло се справя с тази работа не е по-лошо.

Масло от чаено дърво за лице

За обработка на ечемик се използват парни бани, за които е необходимо да се приготви разтвор от 2-3 капки етерично масло, добавено към гореща вода.

Приложение на масло от чаено дърво

Етеричното масло е силен антисептик, който помага да се убиват бактерии, гъбички и вируси. В допълнение, тя засяга имунната система на организма чрез стимулиране.

Масло от чаено дърво

Маслото от чаено дърво е производно на листата на това дърво, което има огромно количество етерични масла с миризма, която прилича на камфор. Чаено дърво може да се намери само в Австралия.

Етерично масло от чаено дърво

Етеричното масло от чаено дърво е универсално лекарство, което може да помогне да се отървете от много заболявания. Употребата му има благотворен ефект върху човешкото тяло.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.