^

ILive редакционна политика

, Медицински редактор
Последно прегледани: 20.11.2021
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

Нашата мисия е да ви предоставим най-обективната, надеждна и точна здравна информация. Нашата ежедневна цел е да гарантираме, че iLive е вашият практически и подходящ източник на здравно и медицинско съдържание.

Ние се стремим да предоставяме информация по широк кръг от здравни въпроси, вместо да филтрираме определени видове информация, която може да бъде или да не е приложима за индивидуалното здраве на конкретно лице, и ние разчитаме на вас, нашия читател, при избора на най-подходящата информация за вас. Оригиналната редакционна информация, която предоставяме обаче, не е предназначена да замени професионалните медицински консултации, диагностиката или лечението. Винаги търсете съвет от Вашия лекар или друг квалифициран медицински специалист с въпроси, които може да имате по отношение на Вашето здравословно състояние. Никога не пренебрегвайте професионалните медицински съвети и не отлагайте посещението си на лекар, каквото и да прочетете на уебсайта на iLive!

Следващите секции описват нашите правила и процедури за съдържанието.

Редакционен избор на iLive съдържание

ILive създава авторско съдържание с акцент, като правило, на следните критерии:

  • Съответствие - уместността и пълнотата на отговорите на въпроси, които може да имате в процеса на грижа за вашето здраве и здравето на вашето семейство. Темите включват новини за здравето; лекарства и храни, прегледи и предупреждения; здравни съвети; и експертни коментари относно лечението на болестите и опазването на здравето.
  • Клинично значение - резултатите от последните медицински изследвания, публикувани в рецензирани медицински публикации.
  • Тенденции - Сезонна информация като сигурност за лятото, сезони на алергия, обикновена настинка и грип. 

Нашето съдържание е надеждно.

Докато онлайн света е изпълнен с остаряла и неточна информация, iLive полага всички усилия да бъде авторитетен и надежден източник на медицинска информация.

Нашите новини и тематични материали се основават на избора на нашите редактори от най-важните и актуални здравни събития, които се провеждат днес. Нашите новинарски статии не са само кратко резюме на изследването или събитията. Те често съдържат интервюта с независими експерти, които анализират събитията и разказват на читателя за тяхното значение в съвременния свят.

Редакционна съвестност. Редакторската отговорност на iLive се крие в ясната и ясна за читателя разделянето на новини, информация, справки и друга редакционна информация от рекламата.

Качествено съдържание. В своята дейност iLive се придържа към строги принципи на справедливост, точност, обективност и отговорна независима редакционна политика. ILive постоянно следи качеството на съдържанието си.

Редакционни правила за служители на iLive

ILive е водещ доставчик на медицински информационни услуги за потребители, лекари и други медицински специалисти. Редакционното съдържание, създадено от iLive, е свободно от влиянието на рекламодателите и други източници.

Всеки, който работи в iLive изданието, трябва изцяло да разкрие всеки потенциален конфликт на интереси с всеки спонсор или доставчик.

ILive разграничава редакционната работа и служителите, отговорни за работата с нашите рекламодатели. Никой няма да работи в двете държави, нито един редактор няма да направи нищо в интерес на рекламодателя.

ILive редактори са отговорни за предоставяне на обективна, точна и балансирана информация за събития и проблеми. Авторите на ILive трябва внимателно да избират теми или коментари от квалифицирани експерти.

Авторите на iLive се стремят да осигурят пълно и обективно отразяване на темата на материала, който отговаря на високите професионални стандарти.

Създаване на оригинално съдържание

Материалите, които създаваме и новините, които запознаваме, са създадени от нашите медицински специалисти. Те съдържат най-актуалната информация от надеждни източници, включително най-авторитетните медицински публикации, съобщения на държавните здравни органи и анализ на последните тенденции в областта на здравеопазването.

Всяка оригинална статия, преди да бъде публикувана, се проверява от нашите медицински редактори - сертифицирани специалисти. След тази статия се публикува на сайта.

Лицензиране и съдържание на трети страни

Когато iLive лицензира съдържание за здраве и уелнес на трети страни за публикуване на нашия уебсайт, отговорният редактор и медицинският експерт на iLive проверява редакционните политики и процедури на източници от трети страни за съответствие с редакционната политика на iLive.

Поправка

ILive прави корекции или допълнения към оригиналното съдържание, когато сметне за необходимо. Ние предприемаме незабавни действия, за да редактираме дори незначителни грешки, като правописни, граматически или стилистични неточности. Тъй като стилистични и подобни промени не променят смисъла на съдържанието, такива промени се правят в нашия сайт, без да го споменаваме.

Ако открием грешки, които са важни за съдържанието, ще актуализираме съдържанието и ще отбележим поправките на тази страница. Това се отнася само за оригиналното съдържание на iLive, включително, но не само, новини, статии или оригинални медицински справочни материали. Всякакви корекции в съдържанието на лицензи или трети страни са отговорност на издателя.

Ако смятате, че сте открили грешка в някой от нашите материали, моля, уведомете ни, като изпратите имейл до нашия екип за поддръжка на клиенти, като използвате връзката „Съобщете за грешка“ в секцията на долен колонтитул на нашия уебсайт.

Реклама

Както е описано по-подробно в нашата Правила за рекламиране, iLive поставя реклами в iLive сайтове от рекламодатели, които могат да включват банери, икони, контекстни реклами и съдържание, създадено или предоставено от рекламодатели (наричани общо „Реклама“, „Реклама“ или „От нашия рекламодател “). Някои реклами, които могат да се появяват като текстови абзаци, миниатюри, икони или други видове текст или изображения, са така наречените „местни реклами“ и се появяват заедно с редакционното съдържание. Тези реклами са обозначени като „Спонсорско съдържание“, „От нашия спонсор“ или „От (нашия спонсор)“. Независимо от формата на рекламата, Рекламодателят е отговорен за точността и обективността на своята реклама, в съответствие с нашата рекламна политика. Рекламата не се цензурира от iLive и не се регулира от тази редакционна политика.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.