^

Точката U

, Медицински редактор
Последно прегледани: 19.10.2021
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

Точката u е ода от ерогенните зони на тялото на жената. Нека да разгледаме къде е точка u и как правилно да я стимулираме. А също и много полезна информация за свръхчувствителните зони на тялото на жените - точки a и g.

Женското тяло е изпълнено с много ерогенни зони, на първо място, това е добре познатата точка g, която все още е оспорена до ден днешен. В допълнение към точка g, има точка u и дори точка a. Но това не са всички чувствителни области, които са на женското тяло. Особеността на ерогенните зони е, че с правилното им стимулиране една жена може да получи незабравимо удоволствие и оргазъм.

Точката u е мека еректилна тъкан, която е осеяна с нервни окончания. Точката u се намира между входа на вагината и уретрата. Можете да намерите такава ерогенна зона сама, като си направите вана или душ. Не става въпрос за мастурбация, първо трябва да намерите желаната ерогенна област и да разберете какво стимулиране ви дава повече удоволствие, независимо дали е леко докосване или леко потупване. След като сте намерили ф, можете да позволите на партньора да стимулира чувствителната област.

Имайте предвид, че стимулирането на точка u не винаги завършва със сношение. Много често, простият лазерен пръст и гладкото гладуване, могат да доведат една жена до невероятно вълнение и дори до оргазъм. Тъй като точката е близо до клитора, с правилното стимулиране, то ще се превърне в нов източник на удоволствие.

Gua точки

Гуа точките са суперсигнати ерогенни зони на женското тяло. Нека да разгледаме по-отблизо всяка от точките, техните характеристики, правилата за стимулиране и местоположението.

  1. G - най-известната ерогенна точка. Зона g е както за жените, така и за мъжете. При жените тя се намира на предната стена на вагината, 5-6 см дълбочина, а при мъжете в ректума, между ануса и простатата. Стимулирайте чувствителната област с пръстите си и по време на процеса на сексуален контакт. Има специални поза, които ви позволяват да увеличите g по време на секс.
  2. U - за разлика от описаната по-горе ерогенна зона, по-малко известна, но не по-малко чувствителна. Разбира се, точката на повикване u не е напълно правилна, тъй като представлява доста голяма площ. Ерогенната зона е разположена над уретрата, от двете й страни. Според резултатите от проучванията, точка u не е чувствителна при всички жени. Това означава, че не всяка жена се радва и се вълнува от нейното стимулиране. Точката u е еректилна тъкан, която е покрита с нервни окончания. С правилното стимулиране на ерогенната зона една жена има силна сексуална възбуда и желание да уринира.
  3. Точка А е клъстер от чувствителни тъкани в предната част на вагината, между шийката на матката и пикочния мехур. Специално вълнение, когато стимулирате точка a, се случва по време на свиване на тъканите около матката. Стимулиране на зоната и е възможно в случай, когато пенисът прониква извън шийката на матката, на около 3 сантиметра. В този момент, партньорът може да се чувстват силно свиване на мускулите на жените и значими хидратиращи органи. Ако това се случи, то точка a се намира правилно.

Гуа точките са специални ерогенни зони на женското тяло. Правилното стимулиране на тези точки води до възбуда и незабравимо удоволствие. Но основното правило за намиране и стимулиране, чувствително гуа е доверието в партньора.

U точка за жените

В точка на жените е малко известна ерогенна зона. Еротичният и вълнуващ потенциал на точката бе проучен наскоро от клиничните проучвания в САЩ. Неговото име, точката, която се получава от английското уретрално място, тоест точката на уретрата. Така че, според изследвания, u е друга ерогенна зона на тялото на жената, с правилното стимулиране, от което е възможно да се донесе партньор на оргазъм и приятно вълнение.

U се намира извън уретрата, т.е. Над отвора на входа на влагалището. Точката е малко под уретрата, между нея и влагалището. Анатомично, точката u се определя като кожната жлеза или под формата на гъбести тяло на канала.

Кожните жлези са кръстени на Александър Кож, който първо открива и описва тази ерогенна зона в медицинската литература. Така че, според изследванията на учения, точка u се нарича малка вестибуларна (парауретрална) жлеза или с други думи женската простатна жлеза. Точката u се намира в цялото тяло на канала и е сходна по своята структура, т.е. Хомоложна на простатната жлеза на човек. Точката u улавя уретрата, клитора и входа на вагината. Всичко това подсказва, че с правилното стимулиране на точката u, една жена може да получи лудото удоволствие, което надминава класическия вагинален оргазъм.

Къде е точката u?

Къде е мястото u и как е правилно да се търси? На първо място, струва си да знаете, че точката или зоната u е специална област на меката еректилна тъкан. Възбуждането се дължи на факта, че на този сайт има много нервни окончания. U се намира между входа на вагината и уретрата.

Чувствителността на u е индивидуална. В допълнение, за всеки от справедливия пол, зоната u има своето местоположение. Така че, в някои, точката е в средата на уретрата, други са по-близо до входа на вагината. То е от мястото, чувствителността на точката u зависи.

По правило, по време на полов акт, точката u не се стимулира и дори не се влияе, затова за допълнително стимулиране се изисква отделно внимание и стимулиране. За да получите незабравими усещания, можете да се опитате да работите незабавно във всички ерогенни зони. За тези цели идеалната позиция е идеална, когато жената е на върха и леко наклонена напред. В този случай, ударът ще бъде върху точката u и женската простатна жлеза, т.е. Кожната жлеза. Във всеки случай, когато търсите за точка u, една жена ще получи много забавно.

Как да намерите точката u?

Как да намерите точката u, въпрос, който интересува много жени, които искат да получат още повече удоволствие от сексуалната близост. Търсенето на точка е също така интересно за мъже, които търсят все повече и повече начини да се хареса на партньора си. Неговото име, ерогенната зона u, получава от английската дума урина, т.е. Уретрата или уретрата. Правилното стимулиране на точката u стимулира производството на хормона на серотониновото щастие.

Намерете точка u е много проста, за това е достатъчно да се стимулират зоните от двете страни на уретрата. Стимулира u жена може самостоятелно, с леки докосвания и удари на върха на пръстите. Точката u може да бъде засегната и по време на полов акт. За това, една жена трябва да избута таза към бедрата на мъжа, така че ерогенната у да докосва пениса.

Ако все още се съмнявате в чувствителността на точката u, опитайте се леко да докоснете ерогенната зона. Обърнете внимание, че точката u улавя клитора и входа на влагалището. Това е, с стимулация u, можете да получите огромен клиторен оргазъм. Препоръчва се да се стимулира точка u по няколко начина. На първо място, това е мастурбация, когато една жена самостоятелно изучава чувствителността на тялото си. Петчинг и предварителни ласки на партньора е друг начин да се намери точка и да се даде удоволствие.

Оргични точки гуа

Организирани точки гуа - зона на женското тяло с повишена чувствителност. Стимулирането на всяка от точките отделно и в същото време - това е чудесна възможност да разнообразят сексуалните действия, да правят секс по-интензивен, вълнуващ и вълнуващ. Всяка от оргазните точки е пакет от нервни окончания, които се разпространяват в женското тяло и дават неописуема наслада.

Точка А

Тази ерогенна зона се счита за втора по чувствителност след g. Точката е в предната част на влагалището, между шийката на матката и пикочния мехур. Свръхчувствителна а е натрупването на тъкани с нервни окончания, докосването на което се носи от удоволствие и лек тремор в тялото. При достатъчно възбуждане и правилно стимулиране на точка а, заобикалящата тъкан на матката започва да се свива.

Истинското наименование на точката е AFE (ерогенно предно тяло). Ерогенната зона е открита през 1994 г. От гинеколог от Малайзия Chua Chi Ann. Тъй като точка a е дълбока във влагалището, тя може да бъде стимулирана само с помощта на вибратор или по време на сексуален контакт. Ако точката се открие, тогава започва да се разпределя активно мазнината, което показва приближаващото удоволствие. Много често дори пенисът не достига до точка а, така че без сексуални играчки жената никога не може да почувства колко чувствителна е нейното тяло, особено точка a.

Точката U

Органмичната точка u се намира близо до уретрата на входа на уретрата. Просто казано, точката u се намира между входа на влагалището и клитора. Ерогенната зона е отговорна за производството на женски еякулат (течност, освободена по време на оргазъм и свързана с изцеждане). По време на стимулирането на зоната u, настоявайте да уринирате. Това се обяснява с факта, че при масаж на точка u под влияние, влизат и жлезите на кожата, т.е. Женската простатна жлеза, разположена върху гъбестия корпус на уретрата.

За да получите оргазъм, можете да стимулирате себе си с пръсти или да попитате партньора си за това. Най-добрият вариант да се насладите на стимулацията на u е cunnilingus, т.е. Стимулиране с езика. За това партньорът трябва да направи меки кръгови предложения. С оргазъм от точка ф, една жена чувства бързи крампи и треперене по цялото й тяло. По време на нормалния секс, точката u не е засегната. Ерогенната зона може да бъде стимулирана с пръсти или да се използва позиция, когато жената е отгоре и наклонена напред. Между другото, тази позиция ви позволява да получите и стимулирате всички оргазмични точки. •

Точката G

Най-популярната ерогенна зона е малък печат върху предната стена на влагалището. Точка g получи своето име в чест на германския гинеколог Ернст Графенберг, който го отвори, хвърляйки дълбочина от 5-6 см зад уретрата и коремната кост. G, като точка u - най-чувствителните ерогенни зони на женското тяло. Точката може да се стимулира ръчно, като по този начин доставя една незабравима усещане на жената или използва специални поза, които ще стимулират g по време на секс.

Но в същото време точката g не е толкова добре известна за клитора, а не много жени се осмеляват да търсят скъпия г. Най-интересното е, че g зоната е в мъжете, те са в ануса, между ануса и простатната жлеза. При жените точката g е като грах, който набъбва по време на стимулиране, докато мъжкият г прилича на кестен, който може да се усети на дълбочина от 4 до 6 см в ануса. Стимулирането и удоволствието на мъжете и жените са напълно зависими от доверието в партньора и от еманципацията, т.е. Желанието да се забавляваме.

Стимулиране на точката u

Стимулирането на точка u може да се извърши по време на мастурбация или по време на сексуален контакт. Добри възможности за стимулиране на тази ерогенна зона са мисионерската поза или позата, в която момичето е на върха. Но най-идеалният вариант за стимулиране е ухапване, което е масаж по език. Какво друго можете да докоснете в такава чувствителна област, ако не и с език? Освен това човекът самостоятелно контролира този процес, като се фокусира върху реакциите и желанията на партньора.

Стимулирането на точка u може да се направи и с пръст. Мъжките пръсти играят една от решаващите роли по време на потапянето и подготовката, стимулирайки всяка част от женското тяло. За да стимулирате с пръст, е достатъчно да извлечете от върха на клитора до началото на влагалището. Но не натискайте силно ерогенната зона, защото вместо удоволствие може да причини болка и отказ на партньор да продължи да участва в подобен вид ласки. Преместването на пръстите трябва да бъде както вертикално, така и хоризонтално, за по-голямо удоволствие можете да използвате смазка, т.е. Смазка.

Що се отнася до стимулирането на точката u с помощта на език, този метод е по-сложен от стимулиране с пръст, но е много по-ефективен. Целият проблем е, че не всички хора се съгласяват да дават орален ласки на партньора си. Влияние върху точка u може да бъде и сексуален член. За да направите това, можете да използвате позата, когато жената е на върха или просто погали чувствителната област с върха на пениса.

Ерогенната точка u

Ерогенната точка u е част от еректилната тъкан с повишена чувствителност. Точката u се намира от двете страни на уретрата, малко над входа на влагалището, но под клитора. В процеса на обучение и изследване потенциал ф ерогенна точка, беше установено, че чувствителната зона може да стимулира и галя с пръсти по време на мастурбация, езика или на пениса по време на полов акт.

Тъй като точка u е част от уретрата, т.е. Уретрата, не е излишно да се припомни женската еякулация. Например, при мъжете, уретрата е каналът, на който се движи като семенна течност, т.е. Спермата и урината. Мнозина погрешно вярват, че женската уретра показва само урина, но не е така. С мощен оргазъм, част от справедливия секс може да отдели специална течност от уретрата, но това не е урина.

С правилното стимулиране на ерогенната точка u, кожните жлези се оказват под влияние, което продуцира алкална течност, подобна на химическата й структура, като мъжката сперма. Количеството на такава течност може да бъде от няколко капки, до 2-4 супени лъжици. При силно свиване на тазовите мускули, течността излиза като струя и подобно явление се нарича разпръскване. Най-интересното е, че такава проява на пълно удоволствие и илюстративен пример за получения оргазъм, може да предизвика комплекси и дори кавги между партньорите. Тъй като някои мъже, които не са образовани и не са посочени в нюансите на женския оргазъм, се разпръскват за поток от урина.

Оргазъм на точката u

Органът на точка u често се свързва и сравнява с клиторния оргазъм. Това се дължи на факта, че по време на стимулирането на уретрата и на мястото под влияние, клитора също влиза. Този вид оргазъм може да бъде изпитан от всяка жена. Освен това в следродилния период оргазмът на точка u и клиторния оргазъм е единственият начин да се удовлетвори жената, тъй като контактите с проникването могат да бъдат забранени.

Но най-често оргазмът на точка u възниква при мастурбиране. За да постигнете оргазъм от стимулирането на точката u, можете да използвате пръстите си, пениса си или да направите кукла. За да постигнете оргазъм, можете да използвате специални пози, например положение 69, когато всеки партньор получава устен ласки. За да стимулирате u ще помагате на позата, когато жената е на върха и се накланя леко напред или друга позиция, в която жената или сексуалният партньор може да стимулира точката с пръста си. Много секс терапевти препоръчват използването на секс играчки, които ви позволяват да разнообразявате сексуалния живот и да работите през всички ерогенни точки и зони на женското тяло.

Масажна точка u

Масажът на точка u, т.е. Стимулирането на една от свръхчувствителните женски ерогенни зони, трябва да бъде правилна. Преди всичко, трябва да бъдете развълнувани, защото това предразположение или разяждане е подходящо. Точно в този момент човек може да започне да масажира U-точка. За да може масажът да стане причина за оргазъм, се препоръчва да се използва техниката на обич, т.е. Ефектът върху ерогенната област с езика. В допълнение към оралните ласки, можете да стимулирате с пръстите си. Това може да се направи и самостоятелно по време на мастурбацията и да се повери такава интимна връзка на партньора.

Но не се разстройвайте, ако по време на стимулирането на точката и оргазма не е постигнато или не са се появили специални вълнуващи усещания. Всяка жена е уникална, така че човек може да изпита неистов оргазъм от леко стимулиране на еротогенната точка, а за друг - оргазъм е възможен само с пълен полов акт.

Точката u е една от най-чувствителните ерогенни зони на тялото на жената. Стимулирането на тази точка е в състояние да даде приятно усещане за вълнение и дълъг оргазъм. Има няколко начина на стимулиране, всяка от които позволява да се разкрие женската ерогенна точка u. Основното нещо е да не се страхувате от експерименти и да имате доверие на партньора си.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.