^

Здраве

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Диагностика на ЯМР

ЯМР на темпоромандибуларната става

ЯМР на темпоромандибуларната става е обещаващ метод за диагностициране на нарушения на двигателната функция на черепните кости. Тя ви позволява бързо, без да нарушавате целостта на меките тъкани, да оцените анатомичните особености и възможните увреждания на костите на ставата, нейната инервация, състоянието на лицевите мускули, предоставяйки на лекаря важна информация за поставяне на точна диагноза.

ЯМР на мозъка с контраст

Ядрено -магнитен резонанс на мозъка с помощта на контрастно вещество има широк спектър от приложения. Но много пациенти са предпазливи от интравенозния / оралния контраст поради риска от усложнения.

ЯМР сакрума и опашната кост: как е процедурата?

ЯМР не използва светлинни лъчи, той се основава на свойствата на водородните атоми да реагират на магнитно поле и след като ефектът от полето престане, всичко се връща към нормалното.

ЯМР на съдове на мозъка, главата и шията с и без контраст

Магнитно-резонансната картина на мозъчните съдове е изследване на съдовите структури, използващи ядрен магнитен резонанс. Позволява ви да оцените кръвния поток на мозъка и да идентифицирате неговата патология, увреждане.

ЯМР на гръбначния стълб с или без контраст: индикации, техника

Актуални диагностични тестове въз основа на регистрацията на електромагнитната реакция на ядрата на атомите, които изграждат структурата на вътрешните органи на човешкото тяло (магнитен резонанс), в много случаи са най-информативните неинвазивни изпълнения изображения невидими, когато се гледа извън патологии

ЯМР на гръдния кош

От гледна точка на лекарството, основано на доказателства, резултатите от това високотехнологично клинично проучване имат едно от най-високите нива на надеждност на резултатите.

ЯМР на малкия таз с и без контраст: подготовка, какво показва

Един от информативните методи, които винаги ще спомогнат за установяване на точна диагноза, е тазът, широко използван за диагностични цели при различни заболявания.

ЯМР на крака

С помощта на инструмента при диагностицирането на ядрено-магнитен резонанс на ходилото прави възможно да се ортопедия и травматология с максимална точност да открие всяко заболяване и за откриване на травматични увреждания, дегенеративни промени или вродени аномалии на костите, ставите и меките тъкани на секциите на крака.

ЯМР на китката

Връзката на китката има много отличителни черти: независимо от малкия си размер, тази връзка се подлага на постоянни и значителни натоварвания.

MRI на ставите на ръцете

Магнитното резонансно изобразяване на крайниците ви позволява внимателно да диагностицирате състоянието на костите и меките тъкани, ставите. ЯМР предоставя триизмерно изображение.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.