^

Здраве

Лечение на грип, настинки, кашлица, бронхит

Инхалация при суха и мокра кашлица

Кашлицата е един от онези неприятни симптоми, които не ви позволяват да забравите за себе си за минута. Особено трудно е, когато лека кашлица и еднократно желание за изкашляне на съдържанието на дихателните пътища се превръщат в болезнена пароксизмална или постоянна суха / непродуктивна кашлица.

Лечение на кашлица и треска

Назначаването на специални средства за борба с инфекцията е отговорност на специалисти. Не може да има съвети и препоръки отвън.

Масла за инхалация

Инхалациите са част от терапията за различни респираторни заболявания, като най-подходящи са естествените етерични масла за инхалация, съдържащи биоактивни съединения с лечебни свойства.

Инхалации при кашлица с пулверизатор за деца и възрастни

Приемайки различни лекарства за кашлица, сиропи и капки за кашлица, не пропускайте възможността да увеличите ефективността на лечението и да се възстановите по-бързо, като използвате такъв прост и ефективен метод като вдишване на кашлица с пулверизатор.

Budenit изтриване на небцето за вдишване: инструкции за употреба

Вдишването е физиологичен метод за доставяне на лекарства в тялото за осигуряване на терапевтичен ефект при заболявания на дихателната система.

Листа от кашлица: какви растения можете да използвате?

Сред морфологичните части на растенията, използвани за лечение на кашлица от официалната и алтернативната медицина, голяма част са листата от кашлица, които се използват както във фармакологични препарати, така и в домашни препарати.

Горчични пластири за кашлица за възрастни и деца

Един от методите за лечение на кашлица е използването на горчични пластири. Помислете за техните лечебни свойства, механизъм на действие, показания и техника на употреба, странични ефекти.

Банки за кашлица: как да го оправя?

Банките са пълноценна алтернатива на горчични мазилки при кашлица. Ако първите помагат в борбата срещу сухата кашлица, тогава банките са ефективни при храчките.

Къде, кога и как да поставяте горчични пластири при кашлица?

При силна кашлица и остри респираторни заболявания са ефективни различни затоплящи процедури, включително горчични мазилки.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.