^

"Развод" на диетата Malysheva - пазете се от измамници!

, Медицински редактор
Последно прегледани: 16.10.2021
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

Диетата Малишиева, телевизионен водещ на програмата "Здравеопазване", благодарение на развитието на която, според прегледите, губи тегло само с невероятна скорост, няма публичен достъп. Има само приблизителни версии на това меню. С тях сега ще ви запознаем, както и с какво трябва да се опасявате, когато ви се предлага да платите пари за такова меню.

Malyshevoy диета меню: какво да предпочитат

Закуска - 08.00 часа

Овесено брашно, приготвено върху вода, кисело мляко без мазнина и ферментирано печено мляко или кисело мляко

Закуска - 10.00 часа

Ябълка (2 броя), мандарина (2 броя). Изберете: ябълки или мандарини.

Обяд - 12.00 часа

Риба, печено или варено, свинско или пилешко месо, 1 твърдо сварено яйце

Следобедна закуска - 16.00-17.00

Ябълка (2 броя), мандарина (2 броя). Изберете: ябълки или мандарини.

Вечеря - до 19.00 часа

Салата от сурови зеленчуци, кефир с нулево съдържание на мазнини, твърдо сварено яйце

Ако тази диета е последвана от 4 седмици, загубата на тегло може да бъде много значима - от 10 до 15 кг.

Важно за отслабване!

Отхвърлете сладкото печене, алкохола, брашното (освен черен или ръжен хляб) и не преяждайте. След това тялото постепенно ще се пренарежда за загуба на тегло и ще загубите наднорменото тегло без никакви усилия.

Освен това, нормализират работата на техните вкусови пъпки, които се използват за сладкиши, салати и различни аромати в храната.

Елена Малишева също така препоръчва физическа активност, така че храната да може да бъде усвоявана и поглъщана по-добре - това също допринася за загуба на тегло.

Както можете да видите, съветите и рецепти са прости, не е необходимо да ги разпределяте на някой, който иска да се възползва от желанието ви да отслабнете.

Пазете се от измамници, които вземат пари за диета

Диетата на Малишева стана толкова популярна, че безскрупулни хора веднага започнаха да печелят пари от нея. Същността на "развода" е, че когато посетите сайта за загуба на тегло, или дори в собствената си Skype или ICQ, както и нов контакт, или някой от вас оферта сайт на серия от въпроси за загуба на тегло.

Можете да отговорите, а след това за теб, сякаш за индивидуална диета за Малишева се развива. И, както се казва, абсолютно безплатно! За да научите характеристиките и менютата на този индивидуален подход за намаляване на теглото, ви предстои да изпратите код за достъп от мобилния си телефон.

Тук трябва да сте нащрек, защото когато изпращате кода с вас, можете да премахнете значителна сума и дори да не предупреждавате за това!

Не изпращайте пари за диета от Интернет!

След като направите това, рискувате непрекъснато да получавате спам на пощата, телефона и Skype, който трябва да подобрите диетата си, че ви се предлага ново индивидуално развитие и т.н.

Активно сте заспиваме с предложения за индивидуално развитие на диета, закупуване на продуктите, от които се нуждаете, на ниски цени и т.н. Целта на тези доклади е само един: да ви лиши не от килограми, а от парите си.

И хората, които ви спам със спам, могат да се скрият зад имената на известни диетолози, звезди и лидери. Сайтът може да се издава сертификати и лицензи, но за да се провери тяхната автентичност ще бъде много трудно.

Фалшива диета Malysheva. Как действа?

  • Красиво проектиран уебсайт със съвети за отслабване
  • Автори на диети с "реални" снимки
  • Истории за загуба на тегло
  • Тест за развитие на индивидуална диета за Малишева (или някой друг)
  • Предложения за разработване на индивидуална диета (това е основната опасност! За това те вземат пари, често без да ви предупреждават за това)

Следвайте разумните съвети, които предлагат безплатни сайтове за вас, специализирани в здраве и загуба на тегло, консултирайте се с лекарите и не се поддавайте на трикове на измамници.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.