^

Липо-6 отслабване: как да приемате, странични ефекти, отзиви и резултати

, Медицински редактор
Последно прегледани: 10.08.2022
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

Еластично, тънко тяло с красив релеф е съкровената мечта на някое момче или момиче, чиято фигура далеч не е идеална. Да, само за изпомпване на мускулите е много по-лесно, отколкото да се отървете от излишните килограми. Диетите без физическо натоварване, ако спомагат за намаляване на телесните обеми, оказват негативно влияние върху еластичността на кожата. И желанието да станем обект на възхищение от противоположния пол ни принуждава да търсим все повече и повече нови методи за борба със затлъстяването, макар и да не е предназначено за това, като Липо-6 мазнина горелка.

trusted-source[1], [2], [3]

Показания Липо-6 за отслабване

Без значение колко ефективни са популярните диети, използвани за корекция на теглото, няма начин да получите бърз ефект от тях. Тук е необходимо също така пълноценните хора да търсят различни начини как да засилят действието на тези диети въз основа на правилното доставяне и ограничаване на употребата на мазнини и въглехидрати.

Един добър начин за решаване на този проблем е да практикувате в салона. По този начин можете да изхвърлите допълнителни килограми и мускули, за да изпомпате, което прави тялото наистина красива. Да, само две или три кампании във фитнес залата тук не могат да направят, а постоянното обучение не е възможно. Търпението не е достатъчно, но резултатът не бърза да се показва.

Прекъсването на главата си по този въпрос във фитнес залата може да бъде чуто много полезно. Например, мазнини горелки "Lipo-6" тип, който ще дойде, тъй като е невъзможно за тези, които искат да се изгради мускул, както и за да се отърве от "депозити" на мазнини, за да отслабнете и вид промяна на изображението.

Самото име "мазнини" показва, че тези лекарства са способни да изгарят мазнини, т.е. Превръщането му в енергия, която, както е известно, не се урежда отстрани. Изглежда, какво друго е необходимо за тези, които искат бързо и комфортно да отслабнат? Все пак всичко не е толкова просто.

Първоначално синтетични "убийци" на мазнини са разработени за използване в спортни среди. Това е така наречената енергия, което прави спортистите по-трайни и позволява в кратко време да се изгради необходимата мускулна маса. По-късно те бяха привлечени от непрофесионални спортисти и хора, които следват фигурата си с помощта на тренировки в гимнастически салони.

Фактът, че приемането на мазнини горелки помага за намаляване на теглото, заинтересовани и желаещи да отслабнете без много усилия. И тогава там е американската компания Nutrex, специализирана в създаването на съвременни варианти на спортното хранене и средства против затлъстяване, е разработил такава мощна добавки като "Lipo-6", за да завладее тяхната ефективност по отношение на изгарянето на мазнините и превръщането му в енергия на много фенове на здравословния начин на живот.

Тези показания за употреба за лечение на затлъстяване и неговите последици, на "Lipo-6", разбира се, не, но за "сушене" на загубата на тялото и теглото си от интегриран подход към проблема с наднорменото тегло, той ще бъде много, много полезен. Но и тук трябва да разберете, че без упражнения мазнините не работят, а ако не се придържате към диетата, действието им ще стигне до "не" веднага след спирането на лекарството.

trusted-source[4], [5]

Формуляр за освобождаване

Мазнината горелка "Lipo-6" за отслабване и да даде на тялото красив релеф все още принадлежи към категорията спортно хранене, и следователно можете да го купите в специализирани спортни магазини или в интернет на пазаруване сайтове на спорта.

В продажба можете да намерите добавки "Lipo-6" в буркани, съдържащи 120 или 240 двойни слоя желатинови капсули с доста интересен състав. Самите капсули изглежда са пълни с вода, което всъщност не е така.

Съдържанието на капсулите може да бъде разделено на 2 вида: течен компонент, който включва високоскоростни вещества и болуси, съдържащи компоненти, които действат по-късно. Поради това приемането "Липо-6" има двойно действие: преходът на мазнините към енергията и спирането на обратния процес. Но ние ще говорим за това малко по-късно, но за сега ще проучим внимателно изключителния състав на капсулите.

Всъщност съставките на добавките не са уникални, необичайни. Всички тези компоненти вече са били използвани в спортно хранене от други фирми преди, но никой не е предполагал да комбинира компонентите в едно, за да постигне по-мощен и по-бърз ефект. В този случай полученото лекарство обикновено се счита за безопасно за здравето.

Разработчиците отидоха по-далеч и пуснаха цяла линия от биоадитиви, наречени "Липо-6". Тези лекарства могат да се различават леко по отношение на състава и показанията за употреба (като се имат предвид сексуалните характеристики). И все пак някои важни компоненти присъстват във всички добавки от тази продуктова линия от категорията спортно хранене. Нека ги разгледаме по-подробно.

Основната част от чудодейната капсула е кофеинът. Ефектът на този компонент е познат на много любители на кафе. Една успокояваща напитка, пиян сутрин, ще даде енергийната такса за целия ден. И всичко това благодарение на алкалоида, наречен "кофеин", който стимулира нервната система. Благодарение на него неговата издръжливост се увеличава и синтеза на адреналин се увеличава. Това от своя страна помага да се ангажираме с удоволствие и неуморно от дълго време, което означава, че процесът на намаляване на мастните запаси е по-бърз.

Друг много важен компонент в капсулите е синефрин. Това е растителна субстанция, извлечена от горчиви портокали. С действието си той е подобен на ефедрина, използван по-рано в спортното хранене, който впоследствие е бил забранен поради големия брой странични ефекти. Този компонент, действащ върху бета-2-адренергичните рецептори, не само намалява апетита и дава сила, но също така увеличава топлинната мощност, а заедно с топлината излишъкът на килограмите също изчезва.

Стимулирайки производството на адреналин и норепинефрин, които насърчават разцепването на мастните клетки и превръщането им в енергия, синефринът помага за изгарянето на мазнините без загуба на мускулна маса.

Третият важен компонент на мазнината горелка "Lipo-6" за загуба на тегло и повишена издръжливост в спорта е yohimbine. Това е и растителна материя, която се смята за афродизиак.

Действието му се основава на определени свойства на мастните клетки. Тези клетки са снабдени с 2 вида рецептори, които имат противоположен ефект. Бета-рецептори насърчаване на разграждането на мазнините и увеличаване на нивото на адреналина, но на алфа-рецепторите, а напротив, да предоставят компенсаторен механизъм, опитвайки се да запази баланса на енергията и не изразходва мазнини загуба.

Ако алфа рецепторите са частично изключени и това е основната цел на йохимбина, изгарянето на мазнините ще се случи по-интензивно. И като се има предвид, че в същото време стимулира от норадреналин, процесът на раздяла с наднорменото тегло всъщност се случва 2 пъти по-бързо свързване с бета-рецептори повишава липолизата (разграждането на мазнините).

В допълнение, афродизиакът упражнява стимулиращ ефект върху нервната система, както и кофеина, който дава на хората силата и настроението да направят още повече.

Като допълнителни компоненти, оптимизиране на щитовидната жлеза, който е отговорен за метаболизма на тялото, лекарството присъства в състава на природните компоненти наречени guggulsterone (тирамин, Hordenine, metilfeniletilamin и бета-фенилетиламин). Тези компоненти стимулират производството на тиреоидни хормони, хормоните, отговорни за регулирането на мастния метаболизъм.

Представя се в хранителните добавки и ноотропните DMAE (използвани в космонавтиката по време на Съветския съюз). Въпреки такова страхотно име, този компонент само подобрява работата на мозъка: той оптимизира паметта, вниманието и общото състояние на тялото. Неговото присъствие е необходимо, защото диетата и физическите стрес за тялото са стресори и стреса "убива" мускулната тъкан дори в състояние на покой, да не говорим за натоварването. Nootropics намалява ефекта на стресовите фактори върху организма и подобрява настроението, стимулирайки човека да достигне нови висоти.

Спомагателните бързо усвояващи се компоненти на мазнината горелка "Липо-6" също не представляват опасност за хората. Етерично масло сусамово семе и спрегната линолова киселина за резултат стабилизиране на преходи на мазнините в енергия, желатин като капсулата представляващо аминокиселини като L-карнитин, който се ускори процеса на загуба на тегло, само да допринесе за бързо и сравнително безопасно загуба на тегло. Безопасността на BAA като цяло се дължи на точното изчисляване на концентрацията на различни вещества в него по такъв начин, че да се сведат до минимум възможните странични ефекти на всеки компонент.

Разнообразие от мазнини "Липо-6"

Мазнината горелка "Липо 6" в продължение на няколко години (от 2005 до 2012 г.) се счита за най-добър продукт за отслабване и физически упражнения. Ясно е, че дружеството Nutrex, заемащо такава висока позиция в областта на спортното хранене и продуктите за отслабване, не би могло да се ограничи до един такъв продукт. С течение на времето се появи цяла линия "Липо-6", която ви позволява да изберете добавка, съобразена с вашите нужди и желания.

Тъй като стимуланти тип "Липо-6" са най-често срещаните сред мъжете, занимаващи се със спорт и културизъм, те трябва да създадат добавки "Липо-6 черни". В неговия състав откриваме:

 • синефрин за подобряване на метаболизма и повишаване на термогенезата,
 • йохимбин с липолитично действие,
 • кофеин под формата на сух екстракт за увеличаване на външния вид и стимулиране на метаболизма,
 • растителна алкалоид акация rigidula за развитието на главния враг на мастните клетки - адреналин,
 • guggulsterones за превръщането на мазнините в енергия,
 • Gordenin за стимулиране на липолизата,
 • тирамин за стимулиране на синтеза на адреналин,
 • Forskolin, който като guggulsterones е предназначен да подобри функционирането на щитовидната жлеза.

Не забравяйте производителите и жените. В края на краищата, всеки, който, тъй като те не са особено внимателно гледа фигурата му. Приемането на обичайния мъжки вариант на лекарството за жени не се препоръчва, тъй като значително количество кофеин и различни стимуланти, които са необходими за упражнения, а не за отслабване, могат да навредят на женското тяло.

"Lipo-6 Black Neres"  е изгаряща мазнина, пригодена специално за тялото на жената, като се вземат предвид нейните физиологични характеристики. Основният акцент е върху подобряването на метаболизма и намаляването на апетита, а енергийният потенциал се довежда до обратната горелка. Но това не означава, че женската биоадитива е по-лоша от мъжката. Според много спортисти от различен пол, този вид мазнина горелка не само не е по-лошо, но в някои отношения дори надхвърля мъжката версия на "Липо-6".

Като част от хранителната добавка има познати компоненти:

 • кофеин (2 капсули имат 300 грама вещество и успешно заменят 3 чаши възбуждащо естествено кафе), за да стимулират метаболизма и активното изгаряне на мазнините, комбинирани с повишена издръжливост,
 • синефрин и йохимбин за потискане на апетита и предотвратяване на съхраняването на мазнините,
 • Forskolin за стимулиране на секрецията на тиреоидни хормони на щитовидната жлеза, отговорни за изгарянето на мазнините.

В допълнение, компанията добави към своя уникален продукт и компоненти, които са жизненоважни за женското тяло:

 • калций за добре координираната работа на нервно-мускулната система и поддържане на имунитет,
 • витамин D осигурява необходимата концентрация на калций,
 • витамин В12 - стимулатор на протеина и креатин синтез, осигурява производството на червени кръвни клетки,
 • Фолиевата киселина нормализира работата на храносмилателния тракт и процеса на хематопоезата,

Fat Burner  NR Lipo-6-капачки LIQUI, което се характеризира с бял пластмасов буркан и червен капак, е универсално средство за мъже и жени, които са загрижени за проблема с наднорменото тегло. Той е кредитиран както с местен, така и с общ ефект на изгаряне на мазнините.

Този биоадтиващ в интернет може да бъде намерен под друго по-пълно име  Lipo-6 liqui-caps максимум струни, което е най-доброто показание за неговата цел.

Като част от хранителните добавки откриваме познати компоненти: безводна форма на кофеин, синефрин, синтетични гуггулстерони, йохимбин и биоперин. Последният компонент подобрява асимилацията на останалата част от препарата. Като помощни компоненти са растителна целулоза, полисорбат, глицерин и вода.

Между другото, червеният цвят на капачката е характерен за "Липо-6 черен", "Липо-6 черен ултраконцентрат", "Липо-6 Х", "Липо-6 карнитин".

"Lipo-6 iks"  е универсален биоадитивен в бял буркан с огромно X в името. Той се смята за най-агресивния масов убиец в организма сред всички произвеждани от фармацевтичната индустрия, въпреки факта, че той е първият вариант на вече популярната диетична добавка.

В състава му се срещат: синефрин, йохимбин, алкалоидна акация рехидула, кофеин, гугулстерони, глицерин и вода в концентрации, необходими за активно изгаряне на мазнините. Всички съставки в умерени количества, достатъчни за ефективно борба с наднорменото тегло без прекомерно стимулиране на централната нервна система.

"Липо-6 карнитин"  е биоадитивен, който значително увеличава издръжливостта на организма и има благоприятен ефект върху сърдечната дейност и кръвоносните съдове, дължащи се на въвеждането на аминокиселината L-карнитин.

Той помага:

 • намаляване на стреса, свързан с повишен стрес върху тялото и ограничаване на храните,
 • поради активното изгаряне на мазнините и превръщането им в енергия, за да се намали консумацията на мускулен гликоген и натрупването на млечна киселина в тях, което повишава ефективността на мускулите,
 • енергично стимулира работата на сърдечно-съдовата система, предотвратява тромбозата,
 • нормализират производството на аминокиселини, стероидни хормони, мастни киселини, холестерол, както и процесите на окисляване на мастни киселини и въглехидрати (производство на енергия)
 • повишава имунитета.

Продуктът се състои само от растителни съставки и съдържа 1490 mg L-карнитин в 2 капсули (1 порция).

"Липо-6 черен ултра концентрат"  - мощно оръжие срещу мазнини. Самото му име предполага, че концентрациите на активните вещества в хранителната добавка са достатъчно високи. В състава му са добавени и някои специфични компоненти, които пречистват тялото и не му позволяват да развие устойчивост на употребата на мазнина горелка, както се случва в случай на дългосрочно използване на други подобни продукти. В този случай препоръчваната единична доза биоадитиви е ограничена до 1 капсула (не повече от 2 капсули на ден).

Добавки Състав: синефрин, кофеин, теобромин с предоставяне на комбинирано тройно преобразуване ефект на мазнините в енергия и увеличаване на издръжливостта, йохимбин с rayvolstsinom за ефективно изгаряне на мазнини (!).

Налице е в този вид мазнини горелка и женска версия на "Lipo-6 Blackjack сестра Задържаната". Това теобромин заменя methylhexaneamine (екстракт от растение от здравец) подобряване на настроението и издръжливост, но вместо rauvolstsina прибавят 35 дийодо-Ь-тиронин (аналогов Т2 тироиден хормон, отговорен за метаболизма на мазнините). Има фолиева киселина и витамин В12 в състава на женските биоадитиви.

Universal добавка  "Lipo-6 неограничен»  различава от описаните по-горе лекарства, които поради състава си Гугулстероните отстраняват и тиронин (активен хормон на щитовидната жлеза) се добавят, което прави състава по-сигурно. Лекарството се характеризира с повишени дози от компоненти.

В мазнината горелка "Lipo-6 Rx", вместо кофеин, има teacrin. Коренът на джинджифил също се добавя. Лекарството помага лесно да преживее всички трудности на диетата при отслабване. Производителят твърди, че тази възможност за биоадитиви ще бъде полезна дори за хора с ниска физическа активност.

"Lipo-6 STIM-FREE"  е биоадитивен без стимуланти (няма кофеин, синефрин и йохимбин). Основните съставки на лекарството са guggulsterones и L-карнитин. Няма стимулиращ ефект върху централната нервна система, обаче, с мазнини, не е по-лошо от други.

trusted-source[6], [7], [8]

Фармакодинамика

Проучване на различните версии на мазнини горелка "Lipo-6" може да се разбира, че механизмът на действие на лекарствения продукт има за цел да стимулира термогенезата и желанието да се движат активно да се ускори изгарянето на мазнини.

Термогенезата е способността на тялото да произвежда топлина за работата на различните си системи и органи. Топлинът, от своя страна, е производно на енергия и тялото получава енергия от консумирани храни и мазнини. Необходимо е да се ограничи консумацията на мазнини и въглехидрати, а тялото веднага ще поеме мастните клетки, заделени за "черен" ден.

Увеличавайки издръжливостта и настроението, "Липо-6" не позволява на човек да се уморява бързо и движението винаги се свързва с термогенезата. Вие се движите повече - повече топлинна емисия, което означава, че наднорменото тегло върви по-бързо.

 Понякога можете да чуете оплаквания, че теглото след приемане на "Lipo-6" се твърди, че не се е променило или е преминало малки промени. И тук трябва да разберете, че мазнините напускат, а не мускулната маса. Теглото на мазнините и мускулите не е същото, така че намаляването на талията с 2-3 cm е малко вероятно да бъде забележимо на везните. И мускулната маса в спорта може да расте, което ще компенсира загубата на тегло в процеса на упражняване на мазнини. Такива промени изглеждат като красив облекчение на мускулите, давайки определено чар на цялата фигура.

Освен това, "Lipo-6 'намалява необходимостта за храна, намаляване на чувството за глад, активира метаболизма, ускоряване metabolisticheskie процеси отстрани излишната течност от тялото, осигурява ефект на" изсушаване "на намаляване на телесното тегло и предотвратява натрупването на мазнини маса.

Висока ефективност и дълготраен ефект на получаване на мазнини горелка "Lipo-6" за загуба на тегло и да подобри издръжливостта поради многокомпонентен състав, в който някои от компонентите на комплемента и да засили ефекта на другия.

trusted-source[9], [10], [11], [12], [13], [14]

Фармакокинетика

Интерес представлява многостепенна система за доставка на различни компоненти в тялото. Тя се осигурява чрез въвеждането на нова технология - необичайна двойна капсула. Първо, течният компонент се консумира и след това компонентите, концентрирани в болусите, постепенно се освобождават, процесът на разцепване, в който протича по-бавно, осигурявайки траен ефект.

Приемането на добавки веднага се придружава от огромен приток на енергия с образуването на мастни киселини от мастните клетки. По-нататъшното действие на мазнината "Липо-6" за намаляване на теглото има за цел да гарантира, че мастните киселини не се връщат в първоначалното си състояние, но са били изцяло консумирани под формата на енергия.

Съставът на лекарството включва компоненти, които подобряват функционирането на щитовидната жлеза и съответно метаболизма. Това спомага за намаляване на теглото както по време на спорта, така и през следващите периоди от време.

Необходимо е да се разбере, че мазнината горелка "Lipo-6" не е пълноправен наркотик. Това е биологично активна добавка, чието действие може да бъде коригирано чрез различни характеристики на тялото. В същото време богатата композиция от различни добавки от серията Lipo-6 е предназначена за здрав човек със силно сърце. Отрицателното влияние на "Липо-6" върху сърцето е свързано с наличието на кофеин, синефрин и йохимбин в състава, което може да причини аритмии и повишаване на артериалното налягане.

trusted-source[15], [16], [17], [18], [19], [20], [21]

Дозиране и администриране

Преди да приемете каквито и да е лекарствени или хранителни добавки, е необходимо да проучите инструкциите към него не само в точките на противопоказания и странични ефекти, но и начина на използване на лекарството с указание за ефективни и безопасни дози. Това е единственият начин да се избегне такова неприятно явление като свръхдоза.

Има определени правила за приемане на Lipo-6 добавки, с които трябва да се съобразявате, като започнете да играете спорт или да отслабвате с мазнина горелка. Още веднъж, припомняме, че последната част от капсулите трябва да се приема 6 часа преди лягане, което ще позволи на тялото да почине напълно през нощта.

Вземете капсулите ежедневно за не повече от 2 последователни месеца. След това е задължително почивката най-малко една седмица.

Сутрин, следобед и вечер, биоадитивът се приема само извън приема на храна. Производителите твърдят, че най-добрият ефект може да бъде постигнат чрез приемане на капсулата половин час преди хранене, натиснат с достатъчно количество течност, която не съдържа алкохол.

Първата част от капсулите трябва да се приема сутрин. Оставащият организъм е по-склонен да каже сбогом на излишните килограми, интензивно изгаряне на мазнините. Втората част се приема преди обяд, третата (ако е необходимо) най-малко 6 часа преди лягане.

В много източници можете да намерите информация, че препоръчителната единична доза от лекарството или 1 порция е 2 капсули. Но в инструкциите за различни видове мазнини горелки, можете да видите различия в подхода към дозиране на наркотика.

Инструкцията за "Lipo-6" за жени твърди, че най-добрите резултати могат да бъдат постигнати чрез приемане на 3 капсули на ден. А на сутринта трябва да се вземат само 1 капсула, а на обяд - 2. Идеалният интервал между първата и втората порция капсули е 4-6 часа.

Максималната доза не трябва да надвишава 6 капсули, при условие че те се приемат два пъти по три пъти на ден.

В "Липо-6 черно" за мъже същите дози са посочени в инструкциите, както за женската версия на лекарството. И все пак трябва да погледнете вашето благополучие. Ако след приемането на 3 капсули има неприятни усещания и дискомфорт, дозата трябва да се намали до 2 капсули. Същата минимална доза се препоръчва в началото на употребата на лекарството (през първите 2-3 дни).

Препоръчва се "Lipo-6 X" да започне да се приема с 2 капсули на ден (за 2 пъти). След 2 дни дозата се увеличава до 3 капсули на ден. На петия ден можете да опитате да увеличите дозата до 4 капсули, като ги приемате 2 бр. Сутрин и следобед (или по-близо до вечерта).

"Липо-6 карнитин" приема 2 капсули преди тренировка. В дни на почивка можете да приемате капсули по всяко време преди хранене, но е по-добре да го направите сутрин.

"Липо-6 ултра концентрат" с повишени дози стимуланти се препоръчва да се вземат не повече от 2 капсули на ден (за 2 дози).

Какъвто и да е избраният вариант на мазнина "Lipo-6" за отслабване по причини, свързани с безопасността, не се препоръчва да се надвишават максимално допустимите стойности, посочени в инструкциите. И в случай на влошаване на благосъстоянието е необходимо да се мисли за намаляване на дозата или пълен отказ за отглеждане на тънки с мазнини горелки на дадената марка.

trusted-source[26], [27]

Употреба Липо-6 за отслабване по време на бременност

За да се предотврати разпадането на бременността и отрицателното въздействие върху плода на някои активни съставки на "Липо-6", трябва да се въздържат от използване на хранителни добавки за изгаряне на мазнини - енергия по време на бременност. Поради възможното поглъщане на активните съставки в кърмата, не е препоръчително да се приемат мазнини при лактацията.

Противопоказания

Както можете да видите, добавката Lipo-6, противно на обещанията на производителя, не е толкова безопасна. По време на приема си, дори здравите хора понякога забелязват различни симптоми на неразположение и дискомфорт. А хората с болно сърце, сред които голяма маса страда от сърдечен ритъм и хипертония. Тази категория на прием на мазнини "Lipo-6" за загуба на тегло е строго забранена. Дори леките опции за изгаряне на мазнини без силни стимуланти не могат да се използват без да се консултират с лекар.

Горивните мазнини на основата на Yoshimbine могат да увеличат нивата на инсулина. Този положителен ефект може да даде надежда за намаляване на теглото при пациенти с диабет, които имат затлъстяване като един от проблемите. Но от друга страна, тези пациенти често имат сърдечни проблеми (главно хипертония). За да се избегнат усложнения на хипертоничното заболяване при диабет, е по-добре да се справите с излишни килограми без помощта на "Lipo-6" и подобни биоадитиви.

Лекарството може да представлява определена опасност за тези с болни бъбреци, защото се получава предимно от този орган.

Не се разрешава да прилагат горните хранителни добавки на момчета и момичета на възраст под 21 години, както и на пиене. Ако някой има реакция на непоносимост към определени компоненти на хранителната добавка, то отново ще трябва да бъде изоставена.

trusted-source[22], [23], [24], [25]

Странични ефекти Липо-6 за отслабване

Съдейки по факта, че мазнината горелка "Lipo-6" има противопоказания (въпреки че има няколко), то също има някои странични ефекти. И страничните ефекти на "Липо-6" за загуба на тегло могат да бъдат отбелязани както от хора със слабо здраве, така и доста здрави спортни момчета.

Струва си да си припомним още веднъж, че наркотикът може да причини забележими промени в налягането, които оказват негативно влияние върху здравето на всяко лице. Хората със слабо сърце може да се оплакват от силен сърдечен ритъм.

Стимулиращият ефект на кофеина и йохимбина в първите дни на приема може да доведе до замайване и главоболия. Човек се чувства развълнуван, което кара мнозина да се чувстват разтревожени, чувстват известен дискомфорт.

Влиянието на йохимбин върху нивото и налягането в кръвната захар допринася за появата на такива симптоми като апатия, тремор на крайниците, необосновани студове, диспнея.

Производителите не препоръчват употребата на Lipo-6 капсули по-късно, защото прекомерно възбудено състояние няма да позволи на човек да заспи или да предизвика кошмари. Между другото, безсъние от "Липо-6" - доста често явление. В края на краищата инструкцията казва, че капсулите трябва да се приемат 2-3 пъти на ден, а някои от тях смятат, че последният път, когато хранителната добавка трябва да се приема вечер преди лягане. Всъщност трябва да направите това не по-късно от 6 часа преди лягане.

Свръх доза

Предозирането, което се получава при употреба на добавки в дози, превишаващи препоръчителните нива, може да доведе до свръхекспирация, нарушения на съня и храносмилането. За тази ситуация има силни капки на налягането, които буквално отклоняват хората от краката си, появата на гадене, треперене по цялото тяло.

Най-често може да се забележи свръхдоза сред тези, които искат да отслабнат бързо или да изпомпват мускули, които не разбират, че увеличаването на дозата няма да ускори резултата, но ще предизвика много странични ефекти.

trusted-source[28], [29], [30]

Взаимодействия с други лекарства

Мазнината горелка "Lipo-6" за загуба на тегло и спорт е включена в категорията на биоадитиви, термо-генератори, но те не се комбинират с други лекарства, които влияят на термогенезата. Неприемливо е да се вземат едновременно 2 вида мазнини за горене, които рискуват да нарушат обмяната на веществата в организма.

Но приемането на "Липо-6" с блокиращите калории и такива полезни вещества, като Омега-3 киселини и L-карнитин, ще се възползват само от тялото, опитвайки се да се отърве от мастния баласт.

Експертите по въпроса за загуба на тегло дори съветват комбинирането на горните компоненти, допълвайки ги с аминокиселини и протеини, които имат благоприятен ефект върху мускулите. Паралелно с "Липо-6" се допуска приема на витамини и витамин-минерални комплекси, които помагат да се компенсират ограниченията за диети за отслабване.

Но "Липо-6" и алкохолът се считат за несъвместими продукти в буквалния смисъл на думата, поради наличието на активни стимуланти в мазнината. Приемането на алкохол може не само да забави процеса на изгаряне на мазнините, но и да причини редица странични ефекти, свързани с работата на сърдечно-съдовата и централната нервна система.

trusted-source[31]

Условия за съхранение

Тъй като "Lipo-6" е само биологично активна хранителна добавка, която не изисква специални условия на съхранение, достатъчно е да се спаси при стайна температура, защитен от влага и пряка слънчева светлина. "Lipo-6", няма нищо общо с детски играчки и продукти за деца, така че имайте добавки трябва на място, където достъп до любопитните малки деца затворен.

trusted-source[32], [33]

Срок на годност

Срокът на годност на маслената горелка Lipo-6 е 24 месеца, през който запазва свойствата си и е сравнително безопасен за употреба.

По въпроса дали е възможно да се приеме просроченото "Липо-6", отговорът е един: можете, но не го направете. Ефективността на такова лекарство е много по-ниска от биоадитивните с нормален период и страничните ефекти, свързани с работата на храносмилателния тракт, са много по-малко. Опитвате се да спестите пари по този начин (жалко е да го изхвърлите, защото удоволствието не е евтино), може да причините непоправима вреда на вашето здраве и е по-скъпо от всички пари.

trusted-source[34]

Диета при приемане на "Липо-6"

Опитва се, че при липса на двигателна активност и неспазване на условията за правилно хранене приемането на "Lipo-6" ще бъде неефективно или напълно безполезно. В края на краищата, мазнините горелки на тази марка не са случайно допълнени с компоненти, които притискат човек към активни движения, от които човек се радва (друго полезно действие на хранителната добавка).

Що се отнася до диетата, важно е не само самите продукти, но и диетата. Фракционната храна (4 до 6 пъти на ден) помага да се разпръсне метаболизма за по-ефективно изгаряне на мазнините, защото при такива условия тялото не вижда смисъл да спестява мазнини "в резерв".

Приемането на мазнина "Lipo-6" за отслабване е достатъчно, за да се придържате към диета с ниско съдържание на въглехидрати. Така, в първата седмица се препоръчва да се разпределят продуктите, така че сутрин тялото получава около 50% сложни въглехидрати (предимно зърнени култури: елда, овесено брашно, ориз и макаронени изделия от твърда пшеница е не повече от 2,5 г на 1 кг телесно тегло човек). Съотношението на обяд на сложни въглехидрати и протеини (постно риба, сирене, месо) трябва да бъде от 50 до 50. В вечер, за предпочитане яде протеинови продукти. Вместо бонбони ядем плодове. Месните ястия се допълват със зеленчуци.

Във втората седмица на загуба на тегло, количеството въглехидрати се намалява. Те трябва да ядат не повече от 1,5 г на 1 кг тегло. Но протеиновите продукти могат да ядат малко повече.

През третата седмица количеството въглехидрати, което се консумира, е по-близо до 1 грам на 1 килограм телесно тегло. Въглехидратите, включително плодовете, се консумират главно сутрин. В катерицата ние не се ограничаваме много. Но с мазнини трябва да внимавате. Те могат да се консумират не повече от 1 g на 1 kg телесно тегло и само под формата на ядки, растителни масла, ленени семена и хранителни добавки "Омега-3".

В бъдеще можете да се придържате към нормите на третата седмица, но допълнително да приемате витамин-минерални комплекси. Ако има дискомфорт и неразположение, нивото на въглехидратите може да бъде върнато до границата на втората седмица. Ястия са желателно да се готви за една двойка, зеленчуци и месо могат да бъдат варени и печени, но не се запържва.

Оригинал или фалшив?

Поради факта, че диетата на мазнини горелка "Lipo-6" е удоволствие не е евтино, но това придобиване от мнозина в интернет, остро въпроса за автентичността на продукти се предлагат на сайтовете, проверка на лиценза, тъй като в този случай това е много трудно.

Въпросът как да се различи оригиналът "Lipo-6" от фалшификати наскоро стана особено популярен, тъй като появата на добавките, получени през последните месеци, претърпя известни промени.

Така че "Lipo-6 X" е произведен преди това в бели буркани. Сега оригиналът се появи в светло сив пакет. И "Липо-6 черно" за мъже и жени на черен фон има червен и златен надпис, но напоследък има кутии с надписи с леко тюркоазено оцветяване.

Всички тези промени могат да бъдат проследени, ако отидете на уеб сайта на производителя. Ако понастоящем закупеният продукт се различава от обявените стари и нови версии на биоадитивите, има голяма вероятност това да е евтино фалшиво, което няма ефект от оригинала.

Международните версии също могат да се различават от тези за износ, а това може да бъде изяснено и на уебсайта на производителя.

Несъответствието на цвета на капсулите също трябва да бъде тревожно. В черните буркани и капсули обикновено черни (с бял надпис и ленти), в бели или сиви буркани обикновено са белезникави и полупрозрачни капсули (понякога с жълтеникав оттенък или половината сиво).

За да се избегне рискът да купуват фалшиви стоки, трябва да се купува "Lipo-6", или на интернет страницата на компанията Nutrex, или от одобрени доставчици (например, спортна храна магазини, където всички стоки трябва да имат лиценз, който можете да видите с очите си).

Отзиви за мазнината "Липо-6"

Много е трудно да се вярва в ефективността на мазнините за горене и други продукти за отслабване, без да се запознаят с реалните мнения на тези, които губят тегло и техните резултати. Често обаче такъв "познат" оставя още повече въпроси и не допринася за вземането на решение относно целесъобразността от закупуване на определена мазнина горелка.

Така че в случая на продукти от серията "Lipo-6". Работата е там, че горелката мазнини "Lipo-6", както и всяко допълнение, различните хора могат да действат по различен начин, и някой да отслабнете доста месечен курс, а другия не получава резултати в рамките на 2 месеца или повече, за да прекарат вече на 2 или повече буркана за средство за изгаряне на мазнини.

Виктор, който е опитал Lipo-6, е доволен от резултата, въпреки наличието на странични ефекти в първите дни на приемане и ниска загуба на тегло поради неадекватна физическа активност. Той също така отбеляза, че не е необходимо да се увеличава дозата, за да се ускори резултатът, тъй като е свързан с риска от засилване на нежеланите реакции на тялото.

Но 30-годишният Максим, често срещан в спортни зали, отбелязва противоречиви изказвания за биоадитивния сред тези, които се обучават с него. Много хора отбелязват силна треска от приемане на "Lipo-6", така че някои дори да се разболеят. Самият той не забеляза никакви промени в усещанията или резултатите, въпреки че взе максималната доза.

Може би цялата вина е използването на неправилна доза от лекарството, определена характеристика на тялото или просто негативно отношение с краткото използване на лекарството.

Много жени се съмняват в Lipo-6, вярвайки, че с диета и достатъчно физическо усилие, можете да отслабнете без мазнина горелка.

Но 28-годишният Елена бележки, които са оцелели нестабилността на емоционалното състояние на пациентите, получаващи "Lipo-6", тя е на 3 седмици по-късно постигат такива резултати (тя загубили един размер), което не може да се постигне с помощта на други методи и инструменти. В същото време теглото продължава да намалява дори след спиране на приема на хранителни добавки и преминаване към по-малко твърда диета.

Коментарите на лекарите за мазнината "Липо-6" за загуба на тегло са като цяло положителни. Те са съгласни, че с такъв състав биоадитивирането трябва да стимулира активното изгаряне на мазнините. Но имайте предвид, че за да се постигнат наистина впечатляващи и трайни резултати, приемът на мазнина горелка трябва да се извършва на фона на висока физическа активност и диета, както и при липса на противопоказания.

Внимание!

За да се опрости възприемането на информацията, тази инструкция за употреба на наркотика "Липо-6 отслабване: как да приемате, странични ефекти, отзиви и резултати" е преведена и представена в специален формуляр въз основа на официалните инструкции за медицинска употреба на лекарството. Преди употреба прочетете анотацията, която се появи директно към лекарството.

Описание, предоставено за информационни цели и не е ръководство за самолечение. Необходимостта от това лекарство, целта на режима на лечение, методите и дозата на лекарството се определя единствено от лекуващия лекар. Самолечението е опасно за вашето здраве.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.