^

Кехлибарена киселина за отслабване: указания за употреба, как да се вземат

, Медицински редактор
Последно прегледани: 10.08.2022
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

Има редица лекарства, които се наричат лек за всичко. Едно от тези лекарства се разглежда и "янтарна киселина", която ценителите на свойствата му се използват успешно за отслабване. Но действието на това интересно лекарство, което всъщност е само биологично активна добавка, се разширява много повече.

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Показания Сукцинова киселина за отслабване

Вероятно, дори и най-взискателните по отношение на компактност фигура дама, използващи "янтарна киселина" за загуба на тегло, ще бъде интересно, за това, което наистина е естественият продукт и какво друга полза може да се извлече от него приемате.

Сам по себе си, янтърна киселина в тялото на здрав човек се произвежда в достатъчно количество (около 200 грама на ден). То е метаболит на цикъла на Кребс, осигуряване на енергийните клетките на организма, след разпадането на глюкоза, стимулира производството на аденозин трифосфат, и това е източник на енергия за всички биохимични процеси в организма, като по този начин се оптимизира енергийния метаболизъм на организма.

Външни източници са напитки янтарна киселина, които се използват за производството на ферментацията (ферментирали напитки, вино, бира и т.н.), някои плодове, грозде, слънчогледово семе, касис аспержи, ръжено брашно продукти и продукти, в които активното вещество компонентът действа като регулатор на киселинността.

Целият проблем е, че нашият организъм в продължение на много години на еволюцията не е научил как да синтезира янтърна киселина в резерв. Цялата киселина, произвеждана от тялото и получена отвън, веднага се консумира под формата на енергия. Но какво ще стане, ако количеството на янтърната киселина, произведено в тялото и идващо отвън, поради различни причини, е рязко намалено?

Дефицитът на янтърна киселина може да доведе до нарушаване на метаболизма, намаляване на устойчивостта на организма до отрицателно влияние отвън, отслабването му. В резултат на метаболитните нарушения, които страдат от много органи и системи на тялото, се развиват различни заболявания.

Таблетките от янтърна киселина се поставят от производителя като източник на тази ценна субстанция, която има необичаен терапевтичен ефект при някои патологични състояния:

 • Астенични условия. Специална полза се предоставя на възрастните хора с болести, свързани с възрастта. Показва също така положителния ефект на лекарството за оказване на първа помощ на хора в екстремни условия, например за намаляване на отрицателните ефекти от гладуването на кислорода.
 • Условия, свързани със склеротичните промени в съдовете на мозъка (увреждане на паметта, умора и т.н.). Добри резултати са отбелязани при комбинирана терапия с "Amber Acid" такива патологии като дисциркулационна енцефалопатия и церебрална атеросклероза.
 • Главоболие и замаяност, които са резултат от нарушение на церебралната циркулация и липса на кислород и хранителни вещества в мозъчните клетки.
 • Много сърдечно-съдови заболявания (исхемична болест на сърцето, различни форми на ангина пекторис, хипертония, атеросклероза, и т.н.), за които целеви многокомпонентен лекарствена терапия през целия живот. В същото време "кехлибарена киселина" помага да се намали продължителният списък на лекарствата за основна терапия, засилва ефекта им и в някои случаи намалява курса на лечение.

Лекарството е от интерес също като профилактика на исхемична болест на сърцето чрез увеличаване нивото на сукцинатите

 • Болести на мускулно-скелетната система (остеохондроза, остеоартрит и др.). Ефективността на лекарството се основава на увеличаването на нивото на сукцинатите.
 • Захарен диабет тип 2. И отново се проследява ефектът от сукцинатите, които могат да регулират производството на инсулин.
 • Онкологични заболявания. Сукцинат в състава на лекарството може да бъде локализиран в тумори, и инхибира растежа и пролиферацията на ракови клетки, които оказват съществено влияние върху състоянието на пациенти с рак чрез увеличаване на продължителността на живота и намаляване на процента на преждевременна смърт.

Лекарството също така може да намали отрицателните последици от химиотерапевтичното лечение на злокачествени неоплазми.

 • Доброкачествени тумори (киста, миома и др.).
 • Болести на дихателната система (с възпалителни процеси в белите дробове и бронхите, лекарството подобрява здравето на пациентите и ускорява възстановяването чрез подобряване на защитата на тялото).
 • Респираторни вирусни и бактериални инфекции (ангина, грипен вирус, ТОРС и др.). Прилагането на големи дози от лекарството, стимулира имунната система да се бори с болестта и позволява кратко време да се върне към изпълнението на трудовите задължения.

2 или 3 седмици прием на "янтарна киселина" е отлична превенция на обострянията на хроничните патологии, особено през есенно-пролетния период.

 • Интоксикация на организъм с различна етиология. Това е противоотрова за отравяне от такива вещества като олово, живак, арсен.
 • Нарушения на периферната циркулация (демонстрационна употреба на лекарството при лечението на разширени вени).
 • Бронхиална астма.
 • Болести на стомашно-чревния тракт и жлъчния мехур, черния дроб и бъбреците (камъни в бъбреците и жлъчния мехур, чернодробно затлъстяване, цироза и др.).
 • Алкохолна зависимост.
 • Депресивни състояния и нарушения на съня на техния произход.

Използвайте лекарството за профилактика на различни генетични мутации, подобряване на обмяната на веществата в тъканите, поддържане на имунитета (индикативен прием заедно с лекарства, намаляване на микрофлората в червата), лечение на ставите, за облекчаване на болки в мускулите и умора след физически натоварвания, за подобряване на кожата и косата, както и, и, разбира се, за корекция на теглото.

trusted-source[5], [6], [7], [8], [9], [10]

Формуляр за освобождаване

Такива ценни биоадитиви се произвеждат от фармацевтичните компании на Украйна и Руската федерация под формата на таблетки с различна доза и с различна опаковка. Производството и разпространението на "янтарна киселина" се обработват от LLC "Elitpharm" и руската компания "Mosbiopharm".

Така че руският препарат има доза от 100 mg (янтарна киселина плюс помощни съставки: нишесте, глюкоза, аерозол, талк и калциев стеарат). Украинският аналог има доза от 250 mg, в допълнение към таблетката освен янтърна киселина (150 mg) също така са 10 mg аскорбинова киселина.

Въпреки факта, че БАА се нарича "янтарна киселина", основното вещество в препарата е представено от ацетиламино янтърна киселина, получена от натурална янтърна киселина. Това се дължи на факта, че солите и етерните сукцинати в червата се абсорбират много по-добре от оригиналния продукт.

"Янтарна киселина", който се използва като терапевтични и профилактични цели, както и загуба на тегло и за да подмладяване, търговски могат да бъдат намерени както под формата на плоча, съдържаща 10 таблетки, и в кратни на 4, 8 и дори 10 плаки.

В пълен списък с лекарства можете да намерите други лекарства, съдържащи янтарна киселина, по-точно нейните производни. Ето един малък списък на тези лекарства, "Meksipridol", "Armadin", "gelofusin", "Limontar", "Reamberin", "Gialual Arthro" (янтарна киселина в комбинация с хиалуронова).

trusted-source[11], [12], [13], [14]

Фармакодинамика

В инструкциите за лекарството "Amber Acid", която е намерила широко приложение в комплексната програма за корекция на теглото като ефективен инструмент за отслабване, е позиционирана като антихипоксичен, метаболитен и антиоксидантен агент.

Едно ценно свойство на янтърна киселина е способността да се повишават защитните и адаптивни свойства на тялото, да се стимулира за борба с болестта, поради което лекарството има толкова широки и разнообразни индикации за употреба. Нормализирането на клетъчното дишане, както и метаболитните процеси в тялото, помагат за облекчаване на състоянието на пациентите при повечето патологии.

Положителният ефект на лекарството върху ставните заболявания се дължи на две действия: подобряване на кръвообращението и лесен диуретичен ефект. По този начин, от ставите, натрупаните натрупвания на соли през годините се отмиват и възпалението изчезва.

При бъбречните камъни и холелитиазата, янтърната киселина помага да се унищожат камъните и да се отстранят под формата на пясък от тялото.

Полезно за стомашно-чревния тракт е стимулирането на производството на стомашен сок, което подобрява храносмилането и асимилацията на храната, повишава апетита. Кехлибарната киселина също подобрява подвижността на храносмилателния тракт, което оказва положително влияние върху контрактилната функция на мускулите.

Между другото, това влияние осигурява повишаване на физическата издръжливост и работоспособността на целия организъм.

Ефективността на лекарството за диабет тип 2 се дължи на способността на янтърната киселина да стимулира синтеза на инсулин в тялото на пациентите и да оптимизира метаболизма.

При лечението на различни отравяния и алкохолна зависимост се използва антиоксидантно стимулиращ метаболизъм. Благодарение на него разпадането на алкохола и вредните вещества в кръвта преминава по-бързо, което означава, че те напускат тялото много по-рано. По този начин се предотвратяват симптомите на интоксикация на организма.

Между другото, зависимостта от алкохола също намалява при алкохолиците. И тук качествените индикации за кръвта и състоянието на черния дроб претърпяват промени към по-добро.

Положителният ефект на янтърната киселина върху нервната система, което определя нейната популярност като антидепресант.

Смята се, че чрез осигуряване на положителен ефект върху целия организъм, янтърната киселина е способна да увеличи сексуалното желание. И това важи както за мъжете, така и за жените.

И накрая, ползите от "янтарна киселина" за тези, които са решили безопасно и без неприятни усещания да се борят с наднорменото тегло. В този случай, вниманието е насочено към подобряване на храносмилателната функция на стомашно-чревния тракт, нормализиране метаболизъм, прочистване на тялото от вредните токсини и излишната вода. Лесно диуретичен ефект на фона на добър метаболизъм помага не само ефективно и без усилие да изгори натрупаните мазнини, но също и за премахване на тялото на излишната вода, което е отразено и от гледна точка на телесното тегло и често се проявява под формата на грозни подуване на краката и лицето, както и "торбички" под очите.

trusted-source[15], [16], [17], [18], [19], [20], [21]

Фармакокинетика

Таблетки "янтарна киселина" за отслабване или други цели се приемат перорално чрез поглъщане, т.е. Орално. Влизайки в храносмилателния тракт, бързо се разпространява в тялото. Усвояването в червата, янтарна киселина прониква в кръвта и различни тъкани на тялото, където участва в катаболитни реакции, с цялата продължителност половин цикъл на поръчката (за образуване евентуално вода и CO 2 ).

Полуживотът на лекарството е около 25-26 минути. В този случай самодействащото се вещество не е склонно да се натрупва в тялото, тъй като то напълно се превръща в енергия.

trusted-source[22], [23], [24]

Дозиране и администриране

Въз основа на информацията, предоставена от производителя и описана в официалните инструкции, трябва да се приемат таблетки "кехлибарена киселина" за отслабване или за други цели преди хранене. Но ако човек има възпалителни или улцерозни лезии на стомаха, лекарството може да се приема по време на хранене или дори след хранене, без да се забравя за лекарства, които се борят с хиперсекрецията на солна киселина.

Въпреки това, тези пациенти трябва да се разбира, че "янтарна киселина" не е лекарство, по-жизненоважните и необходим, а оттам и ако е необходимо винаги е възможно да се намери средство или дозирани форми, които са безопасни за стомашно-чревната лигавица.

Препоръчва се таблетката да се изпие с достатъчно количество вода или да се разтвори предварително във варена топла или минерална вода. Ако желаете, и за да подобрите вкуса, таблетката може да се измие с плодов сок.

Препоръчваната дневна доза при пациенти на възраст над 18 години е 0,25-1 g с терапевтичен курс от 28-30 дни. Дозировката на лекарството и честотата на приемане могат да варират в зависимост от възрастта на лицето, диагнозата и целта на приложението.

Например, за да се предотврати махмурлук, достатъчно, за да се приеме 1 таблетка от 250 mg 20 минути преди празника, за подобряване на апетита и храносмилането, една доза се приема 1 до 3 пъти дневно преди хранене. Но лекарството oncobolus се предписва в значителни дози - от 2 до 20 таблетки, които трябва да се приемат в рамките на един ден.

Както можете да видите, приемането на големи дози от лекарството няма отрицателен ефект върху организма и не предизвиква феномен на свръхдоза. В допълнение, янтърната киселина не се натрупва в тялото, така че дългосрочният му прием не трябва да се отразява на здравния статус. Лекарите обаче не препоръчват употребата на лекарството повече от 4 седмици. По-добре е да се раздели терапевтичният курс на по-къси, с повторение след известно време.

Как да приемате янтарна киселина за борба с наднорменото тегло

По отношение на коригирането на цифрите при хора с наднормено тегло, има някои предимства, най-важните от които са изборът и намаляването на теглото с допълнителни ползи за цялото тяло за здравето.

Така че, за да намалите теглото си чрез "янтарна киселина", можете да изберете един от трите ефективни начина:

 1. Според указанията: 0,75 mg на ден, разделени на 3 дози. В този случай лекарството трябва да се приема преди хранене, 25-30 минути преди хранене. Приемането на лекарството се извършва в продължение на един месец, след което се спира на постигнатото или след кратък период от време се повтаря курса.
 2. Сукциновата киселина в количество от 3 или 4 таблетки се приема точно 3 дни. Трябва да направите това, както в първия случай, 30 минути преди хранене. 4 дневен почивен ден (почивка от таблетки и от мазна, тежка храна). Курсът е предназначен за 1 месец.
 3. 1 или 0,5 чаши вода трябва да се пие всеки ден на празен стомах сутрин за същите 30 дни. След това устната кухина се изплаква с чиста вода, за да се предотврати развалянето на зъбния емайл под въздействието на киселина от състава за отслабване.

Независимо кой метод е избран, човек не може да разчита само на янтърна киселина. Да, подобрява обмяната на веществата и премахва вредните токсини, но ако продължава да нарушава тяло с лошо качество и мазна храна, без да обръща внимание на физическата активност, мазнините в тялото все още остава в сила, ако не се попълва с нови резерви.

Рецепция "зеолит" Диета - начин на удобно, безопасно и полезно да се отърве от омразните килограми без изчерпване на фитнес и строги диети, се отразява на стомаха и на психиката. Независимо от това, някои усилия от своя страна ще трябва да бъдат приложени, а именно:

 • придържайте се към лесна диета с малко количество мазнини и въглехидрати в храната и ястията,
 • не се отказвайте от физическата активност, независимо дали става дума за разходка на чист въздух, сутрешни упражнения или работа в дача.

Само в този случай е възможно фигурата да се доближи до идеалното, да се подобри здравето и да се повиши имунитетът.

trusted-source[32], [33], [34]

Употреба Сукцинова киселина за отслабване по време на бременност

Използването на янтарна киселина по време на бременността, когато тялото на жената претърпява сериозни хормонални промени, като помага да се подобри значително своето състояние, за облекчаване на неприятните симптоми, свързани с хормонален дисбаланс, за предотвратяване на токсикоза срещащи се в началото и края на етапи, или поне да се намали тяхната интензивност.

Работейки за две (а понякога и за три, четири и т.н.), тялото на бременната жена прекарва много повече енергия, отколкото преди, за да може бързо да се умори, докато възникне състояние, наречено спад на властта. Но в крайна сметка тази майка се нуждае от тези сили, както никой друг. Така че имате нужда от допълнителен източник на енергия, който е янтърна киселина, която подобрява клетъчния метаболизъм и ускорява изгарянето на мазнините и затова може да се използва за безопасно отслабване по време на бременност. Разбира се, само ако бъдещото тегло на мумията значително надвишава нормата, която в нейната деликатна позиция е изпълнена с усложнения (както по време на раждане, така и при раждане).

Използването на янтарна киселина по време на бременност може не само да се оптимизира клетъчното дишане майката и плода, но също така и за защита на нероденото бебе от различни вируси, бактерии и токсини, се отразява отрицателно на нейното развитие и протичане на бременността. Такъв благоприятен ефект на лекарството се осъществява чрез увеличаване на собствените му защитни сили в тялото на майката и укрепване на хистохематологичната бариера между плода и майчината кръв.

Както виждаме, използването на янтърна киселина допринася за значително намаляване на вероятността за раждане на бебе с различни вродени малформации. Има обаче някои ограничения за бременните жени. Вземете таблетки от янтърна киселина в ограничено количество, не повече от 7 и половина грама за периода от концепцията до доставката.

Демонстрация ще бъде назначаването на наркотиците на бременни жени, което зависи от гестационната възраст:

 • I тримесечие - в интервала от 12 до 14 седмици включително,
 • II триместър - от 24 до 26 седмици включително,
 • III триместър - последния месец на бременността (15-25 дни преди очакваната дата на раждане).

Дозата и профилактиката в този случай са както следва: 250 mg (1 или 2,5 таблетки в зависимост от дозировката) на ден за 10 дни.

Противопоказания

Въпреки всички предимства на приемането на янтърна киселина и нейните съединения, отношението към нея все още е двойно. От една страна, янтърната киселина не се счита за чужд елемент за нашето тяло, тъй като част от нея се произвежда от самия организъм. Но от друга страна, действието на тази ценна органична киселина не може да бъде от полза за всички.

На първо място трябва да се отбележи пациенти с храносмилателни заболявания, свързани с повишена секреция на стомашния сок. Получаване на янтарна киселина, особено гладно може да влоши заболявания като гастрит с хиперкиселинност, стомашни и дуоденални язви, защото всяка киселина се дразни лигавицата, особено ако той е повреден или възпаление (язва или ерозия). Но янтарна киселина освен също стимулира производството на жлъчката, който е силен дразнител.

Оказва се, че това е полезно за жлъчния мехур, то не винаги е от полза за стомаха. Въпреки че с нарушения на подвижността на жлъчния тракт и самия жлъчен мехур с лекарства като янтърна киселина, също е целесъобразно да бъдете по-внимателни.

Лекарството е в състояние да увеличи диастолното кръвно налягане, така че употребата му е нежелателна при пациенти с колебания на кръвното налягане или стабилно увеличава показателите му.

Повишеният метаболизъм в някои случаи може да доведе до активно образуване на оксалати (уринарни камъни). Това трябва да се има предвид при пациенти с уролитиаза и тези с тази тенденция.

При бременност жените могат да използват "янтарна киселина", за да отслабнат, да предотвратят усложнения при носене на дете и раждане, както и да се борят с прояви на токсикоза. Въпреки това, ако пациентът е диагностициран с тежка степен на прееклампсия, която настъпва в края на бременността, е по-добре да се въздържи от приемането на янтърна киселина, за да не усложнява ситуацията.

Според инструкциите не е желателно да се приемат добавки и пациенти с глаукома.

Тези, които решиха да подобрят тялото си с янтърна киселина, трябва да помним, че това лекарство има вълнуващ ефект върху мозъка, което може да повлияе на качеството на съня. Поради тази причина не се препоръчва хапчето да се приема преди лягане или късно през нощта.

trusted-source[25], [26], [27], [28], [29]

Странични ефекти Сукцинова киселина за отслабване

Ако приготвянето на янтърна киселина е взето за профилактични цели или за отслабване от здрави хора, не се наблюдава прием на дози от негативни реакции. Освен ако в някои случаи не може да има реакции на свръхчувствителност към лекарството под формата на алергични прояви.

Друго нещо е, ако човек не спазва инструкциите и пренебрегва точката за противопоказания, които трябва да се използват. В този случай страничните ефекти на лекарството могат да ви напомнят.

Влошаване на състоянието може да се наблюдава при пациенти с артериална хипертония или колебания в кръвното налягане, тъй като използването на янтърна киселина може да доведе до увеличаване на индексите.

Същата ситуация се наблюдава при "стомашна" или "язва". Кехлибарната киселина ще увеличи киселинността на стомаха, което ще доведе до влошаване на възпалителния процес, може да провокира образуване на ерозии върху лигавицата и дори кървене от язви. В този случай лекарството ще бъде придружено от болка в епигастралния регион (гастралгия) и други неприятни симптоми, свързани със заболявания на храносмилателната система.

trusted-source[30], [31]

Взаимодействия с други лекарства

Янтарна киселина е много рядко реагира с други лекарства, в резултат на което има нежелани действия (затихване ефект несъвместимост лекарства повишават концентрацията на активни вещества в кръвната плазма, последвано от нежелани стъпки амплификация). Независимо от това, паралелното приемане на анксиолитици и янтърна киселина за загуба на тегло или за терапевтични и превантивни цели може да доведе до отслабване на действието им от сукцинати. Същото важи и за лекарствата от групата на барбитуратите, които имат седативен ефект, транквиланти, мускулни релаксанти.

Лечението на инфекциозни заболявания често е придружено от приема на различни групи лекарства. По принцип това са антибиотици и противовъзпалителни лекарства. Антихелминтни и антитуберкулозни лекарства, които също имат забележим токсичен ефект върху черния дроб, също могат да бъдат добавени към този списък. Прилагането на янтърна киселина в комплексната терапия на бактериални инфекции и хелминтозни инвазии може да намали токсичния ефект върху човешкото тяло на горните групи лекарства.

trusted-source[35], [36], [37], [38], [39], [40], [41], [42]

Условия за съхранение

Друго важно изискване е да се обърне внимание на срока на годност на лекарството и при изтичане на срока му да се отървете от този продукт, независимо от неговия състав и цена. Здравето, повярвайте ми, е по-скъпо.

trusted-source[43], [44], [45], [46], [47]

Срок на годност

Срок на годност на таблетки янтарна киселина е доста дълго и 4 години от датата на производство и съхранение са достатъчно прости: сухо място, далече от пряка слънчева светлина с температура на въздуха не повече от 25 градуса. Други препарати, съдържащи янтърна киселина, могат да имат различен срок на съхранение и изисквания за съхранение.

trusted-source[48], [49], [50]

Някаква информация за лекарството

Независимо от факта, че "янтарна киселина" се счита само хранителна добавка, не предизвиква пристрастяване и предозиране като тя се използва за намаляване на теглото, а дори и повече за медицински цели не трябва да бъде толкова безгрижни и вземат лекарства, без първо да се консултирате с Вашия лекар или диетолог , Само те могат да преценят целесъобразността на такава стъпка и да предпишат (или коригират) ефективната доза, като посочат продължителността на терапевтичния курс.

Във всеки случай, преди да погълнете първото хапче, трябва внимателно да прочетете инструкциите, задължително приложени към лекарството. Повечето описания на наркотици в интернет носят съкратена информация, която трябва да се сравни с оригинала. Само в този случай човек може да бъде убеден в безопасността на лечението или профилактиката.

Прегледи на лекари и пациенти

Хората се доверяват и често са готови да повярват във всичко, което искат. Но по отношение на здравето и красотата този подход, разбира се, не е оправдан. Тук е правилно да си спомняте една мъдрост: "Седем пъти проверявайте и изрежете веднъж". Т.е. Преди да приложите каквото и да е лекарство, трябва да знаете мнението на лекаря, който ви води и тези, които вече са използвали това лекарство за лечение на такава патология, за борба с наднорменото тегло, за козметични или превантивни цели.

Прегледи на лекарите за ефективността на "янтарна киселина" за загуба на тегло малко поотделно. Някои от тях са склонни да виждат ефекта на плацебо в случая, въпреки че надеждността на резултатите, получени след приемането на наркотиците, никой не се съмнява. Да, дори и ако плацебо ефектът, ако са само резултатите! Само в този случай действието на препарата е физиологично обусловено от участието на янтърна киселина в цикъла на Кребс и неговите трансформации, които могат да повлияят на метаболизма в организма. И вярата в лекарството като панацея от наднорменото тегло тук няма нищо.

Но мнението на лекарите често не се интересува от обикновените хора, защото обикновено се счита, че е предубедено. Лекарите отхвърлят евтините ефективни лекарства, за които се предполага, че насърчават по-скъпите аналози. Доколкото това е вярно, не е за нас да съдим. Само тук е мястото да се вземе обективна (или поне субективна, но близка до реалността) информация за резултатите, получени от приемането на наркотика, за да се разбере дали си струва да се опита такъв метод за борба с наднорменото тегло.

Защо иначе да съди човекът на улицата за ефективността и безопасността на каквото и да е наркотик, как, не на реалните мнения на тези, които губят тегло и на резултатите, дадени в тези прегледи?

Много от тези прегледи са направени и за лекарството "Кехлибарена киселина", използвано за намаляване на теглото. Както обикновено, сред тях има положителни и отрицателни. Последните най-често се свързват с факта, че желаейки лесно да отслабват, като приемат янтърна киселина, жените и мъжете поставят твърде много надежда върху самия наркотик, без да правят нищо за коригиране на теглото за неговата роля.

Хиподинамията и недохранването могат да попречат на използването на най-ефективните средства за отслабване. Ако не сте в състояние да се откажете от мастни деликатеси, ще трябва да допълвате приема на янтърна киселина чрез редовно извършване на активни физически упражнения, така че енергийният баланс да бъде във ваша полза, т.е. Енергията в тялото дойде по-малко от това, което беше изразходвано.

Друга причина за отрицателна обратна връзка е несъзнателното прочитане на инструкциите в секцията "Противопоказания за употреба". Да се пренебрегва предупреждението за тъжните последици за определени групи пациенти е по-скъпо. Това води до оплаквания от болки в стомаха, високо кръвно налягане, безсъние и т.н. И тук не е до загуба на тегло.

Ако лекарството се прилага правилно, като се вземат предвид съществуващите патологии и се придържа към препоръчваната доза, много хора отбелязват невероятни резултати: лесно освобождаване от 5-12 кг само за 1 месец.

Но това не е всичко. Много жени съобщават, че по време на рецепцията на "жълтата киселина" диета те се чувстват по-добре, коригираната храносмилането, подобряват устойчивостта на организма към различни сезонни и други заболявания, както и че е особено приятно, те се тълпят да изглеждат по-млади, защото лекарството има положителен ефект върху цялото тяло , включително кожата. Това не е ли резултат?

Внимание!

За да се опрости възприемането на информацията, тази инструкция за употреба на наркотика "Кехлибарена киселина за отслабване: указания за употреба, как да се вземат" е преведена и представена в специален формуляр въз основа на официалните инструкции за медицинска употреба на лекарството. Преди употреба прочетете анотацията, която се появи директно към лекарството.

Описание, предоставено за информационни цели и не е ръководство за самолечение. Необходимостта от това лекарство, целта на режима на лечение, методите и дозата на лекарството се определя единствено от лекуващия лекар. Самолечението е опасно за вашето здраве.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.