^

Докторска диета

Диетите лекари са научно проектирани и подкрепени от диетични практики. Те са представени от лекари, които имат изключителна възможност да тестват ефекта от тези диети върху пациентите си и те са им благодарни.

Диетата на лекарите е здравословна диета за вас. Представяме ви рецепти за най-ефективните диети за отслабване, говорете за техните плюсове и минуси, обяснете същността на разумна загуба на тегло и лечение в раздела "Докторска диета"

Метаболитна диета: Подробни описания на етапа

Диетолозите са разработили хранителна система, която засяга човешките хормони по такъв начин, че под нейното влияние се намаляват нивата на инсулин и естроген, от които до голяма степен зависи натрупването на подкожна мастна тъкан и се синтезират други хормони: тестостерон, соматотропин, адреналин, които са отговорни за изгарянето му.

Диета на д-р Алексей Коловков: меню за седмицата

Теглото проблем притеснява много хора. Същността на човека е такава, че не е лесно да се откажат, която носи радост и удоволствие, но тя се превръща в наднорменото тегло, метаболитни нарушения, влошаване на здравето.

Рецепти за дикановата диета

Алтернативните протеини със зеленчуци, според диетата на Dukan, може да изглеждат скучни и монотонни.

Диета за кърмещи майки за отслабване

Ако бременната не надделява, това не е физиологична, а от друга страна, тя показва скрита патология в тялото на бъдещата майка.

Диета за кърмачка

Параметрите на избора на продукти са съвсем прости: трябва да наблюдавате внимателно състоянието на кожата на бебето всеки ден, да наблюдавате консистенцията на изпражненията и процеса на гасиране.

Хипоалергична диета за кърмещи майки

Трябва да се отбележи, че проблемът с алергията на новороденото не е пряко свързан с факта, че има кърмеща майка, а с това колко добре майчинският организъм възприема храната и я храносмила.

Балансирано хранене за кърмачка

Диетолозите препоръчват следната дневна комбинация от продукти, която осигурява необходимата калорична стойност и в същото време не претоварва стомашно-чревния тракт

Храна за MONTINYAK: плюсовете и минусите

Известният автор на книгата, французин по националност и специалист по хранене, публикува първата си книга през 1987 г. Казва се Мишел Монтиняк.

Диета ATKINSA: плюсовете и минусите

В Съединените американски щати през 1972 г. Най-напред е публикувана диетата на Аткинс. За това - повече.

Диети Малишева: правила за отслабване

Диетата Малишева предизвика голяма реакция между отслабването.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.