^

Диета на Татяна Тарасова: приложение

, Медицински редактор
Последно прегледани: 16.10.2021
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

Диетата на Тарасова, известната спортистка, шампион, фигурно пързаляне, се основава на още един принцип (предишните, които изброихме в статията на Татяна Тарасова: Характеристики ). Този принцип е следният: искате да отслабнете - трябва да ядете по-малко, отколкото искате. Тоест, станете от масата с леко чувство на глад

Диета на Татяна Тарасова: защо останете малко гладни?

Ако тялото харчи повече енергия, отколкото го давате на храната, непременно ще отслабнете. Енергията, която се формира след хранене на храната, се измерва в килоджаули. Те са еквивалентни на калориите, които получавате.

Kilojoules (техния брой) винаги можете да намерите на опаковката на всеки продукт, точно срещу информацията за броя на калориите. Прилича на това: Сиренето от вида е постно. Енергийната стойност (калорично съдържание) в 100 г извара е 75 ккал (313.8 KJ). Следва състава на продукта. Не позволявайте тази информация върху опаковката, ако искате да сте здрави и да губите тегло по едно и също време.

Диета Тарасова: как да направите индивидуално меню за себе си?

Направете документ, в който изброявате всичко, което ядете постоянно. Това ще бъде 1 бар с продукти. За разлика от всеки от тях напишете продукт, който е по-естествен. Например, срещу масата за извара, напишете естествената извара, пред бисквитка с маргарин - неподсладени бисквити на стевия и т.н.

Вашата цел - да изключите от диетата си вредни химически продукти. Уверете се, че! Тялото ще ви благодари много, особено на черния дроб и бъбреците. Ние ги отравяме с заместители и подсладители, а след това сме изненадани от лошото здраве и лошия цвят на лицето.

Закуска

Овесена каша, приготвена на вода. Можете да добавите 2-3 капки маслинено или царевично масло към съдържанието на мазнини. В един изключителен случай, слънчоглед. За нея ядем половината от ябълката. Или друг плод, с изключение на грозде - има много високо съдържание на калории.

Алтернатива на kasha е сандвич от ръжен хляб или трици хляб и чифт тънки филийки твърдо сирене с ниско съдържание на мазнини.

trusted-source[1], [2]

Закуска №2

Кисело мляко без добавена захар и нишесте и пресни плодове.

Обяд

Изберете месо, задушено във вода или готвено без подправки. Яжте я с задушени зеленчуци. Месото избира по ваш начин, а не колбаси.

Следобедна закуска

Вашето меню за отслабване - 250 грама кефир или кисело мляко и хляб (този път можете да сладък).

Вечеря

Нискомаслено извара със зеленчуци. Зеленчуците могат да бъдат изхвърлени - така че те ще се подобрят по това време на деня

Резултатът от индивидуалния избор на диета Tarasova

Можете лесно да отслабнете с 5 кг на месец и повече, ако не се отклонявате от принципите на диетата за отслабване. Не е необходимо да се изхвърлят повече килограми на месец - тя изчерпва тялото.

Отслабвайте с нас лесно и с удоволствие! Добра фигура за вас и вкусна диета с диетата на Татяна Тарасова.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.