^

Перманентно боядисване на мигли

, Медицински редактор
Последно прегледани: 17.10.2021
Fact-checked
х

Цялото съдържание на iLive е медицински прегледано или е проверено, за да се гарантира възможно най-голяма точност.

Имаме строги насоки за снабдяване и само свързваме реномирани медийни сайтове, академични изследователски институции и, когато е възможно, медицински проучвания, които се разглеждат от специалисти. Имайте предвид, че номерата в скоби ([1], [2] и т.н.) са линкове към тези проучвания.

Ако смятате, че някое от съдържанието ни е неточно, остаряло или под съмнение, моля, изберете го и натиснете Ctrl + Enter.

Момичетата не биха отказвали от магнитното, мистериозно разглеждане, от лукавите мъже. И каква е основата за такава магия? Мигли! Добре поддържани, дълги, ярки мигли са мечтата на всяко момиче. Ако сте уморени да бъдете боядисани всеки ден, можете да опитате да направите такава процедура като постоянно оцветяване на миглите.

Това е новаторска процедура и тя не е била регистрирана в менюто за услуги за салона не толкова отдавна. Нека да поговорим малко за постоянното оцветяване на миглите.

trusted-source[1], [2]

Оцветяване на миглите с постоянно мастило

Е, като се започне от името на процедурата "боядисване на мигли с постоянно мастило", козметикът използва специален вид труп. Постоянната спирала се различава в състава от обичайното - тя дава на ремъка повече обем и дължина и петна в ярки цветове. Това е най-устойчивата маскара, предназначена за продължително действие. Основата за постоянния труп - съставките на гела на веществото са атоксични, т.е. Абсолютно не са вредни. За да приложите спирала може само козметолог в козметичен салон. Ще трябва да изчакате четиридесет минути, тъй като има няколко етапа на прилагане. Първите рецепти са добре почистени и изсушени. След това капитанът прилага състава върху горната и долната ресни, след което кюлът се отделя и изсушава отново. Специален гел обгръща всяка миша отделно, те не се залепват заедно, не проникват в структурата на миглите.

Нека да говорим за предимствата на боядисване на миглите с постоянно мастило.

 • Ефектът продължава до един месец.
 • Вашата спирала няма да тече и ще издържи на снеговалеж, дъжд, море и къпане в басейна - ще бъдете красиви при всяко време и при всякакви обстоятелства.
 • Съставът на кланичния труп е хипоалергичен.
 • Кремовете остават естествени и гъвкави.
 • Оцветяването на мигли може да бъде направено както върху миглите, които се натрупват в салона, така и след биопочистването на ресничките. При био-кола маска дори се препоръчва оцветяване.

Козметиците разказват за особеностите на оставянето на себе си след процедурата на оцветяване на миглите с трайно мастило.

Правилата са строги:

 • Първите 24 часа след постоянното боядисване на миглите, не можете да отидете в сауната, банята, не докосвайте водата
 • След процедурата на оцветяване, забравете за традиционния труп поне за един месец
 • Кремовете около очите и препаратите за почистване на грим не трябва да съдържат масло. Използвайте мицеларна вода.
 • За кърлинг ютии за мигли и четки за пениране забравете за един месец заедно с традиционните спирала
 • Лицето на възглавницата е по-добре да не спи - ресничките може да се повредят).

Биохимично и постоянно оцветяване на мигли

Biovanivka и постоянно боядисване на мигли не са всички домашни процедури. Изхвърлете идеята, че можете сами да го направите и да изберете добър салон. Косметолозите твърдят единодушно, че за биологичните вълни на миглите използват средства, които не съдържат две вредни вещества: амоняк и водороден прекис. Процедурата е безвредна, ефектът трае до два месеца. Въз основа на опита на онези жени, които вече са преминали такава процедура, корекция на всеки три седмици е просто необходима, тъй като миглите изглеждат нови и те също трябва да бъдат подковани. Защото те могат да растат в грешната посока. Така че, който се нуждае от биологично и постоянно оцветяване (ако тези процедури се съчетаят, ефектът е просто зашеметяващ):

 • онези, които са дълги по природа, но прави мигли; - тези, които имат къси и увиснали ресни - ако върховете са наклонени, визуалният ефект от отворения изглед е гарантиран за вас;
 • тези, които искат след натрупването (или преди това) да променят естествената форма на миглите си;
 • тези, които имат проблеми с индивидуалните, грозните растения;
 • тези, които наистина искат красив завой на миглите си.

Процедурата продължава около час, но всичко зависи от това какви препарати господарят използва, а също и от миглите на клиента. Трябва да помните едно нещо: ако процедурата се прави правилно, тя е INFINITE и няма странични ефекти

Накратко опишете какво очаквате в процедурата за постоянно боядисване и мигли с мигли. Майсторът подготвя клиента - запълва косата, така че да не се намесва в шапката, да премахва грима, ако клиентът все още забрави препоръките и оправи очите си този ден. След това миглите на върха се нанасят внимателно с фиксатор за полу-постоянен корпус. Това е покритие, което придава на ребрата още по-голям обем, удължавайки миглите. Това покритие също служи за подобряване на огъването. Полето на този господар използва силиконови къдрици за миглите, а после миглите са фиксирани към тях. Главният майстор трябва да избере размера на ролката въз основа на характеристиките на миглите на клиента, както и желаното огъване. В основата на ресничките фигурите са фиксирани. Всеки магьосник с бижута прецизно залепва върху маншетите и за десет минути покрива със специален състав за био-вълниране. Съставът е абсолютно безопасен. След изтичане на срока, състава се премахва, масивите се премахват. Следващата операция е пет-минутно прилагане на хранителен състав. Докато клиентът чака, капитанът обяснява много важни точки - след процедурата трябва да избягвате контакт с вода 24 часа. Това е всичко)) След като можете да посетите басейна и сауната, можете да спите, както сте свикнали. За да се подобри ефектът на био-zavivki клиенти предлагат незабавно боядисване на рентгеново полу-постоянно мастило. Долният клепач е запечатан за защита и клиентът може да избере: какво иска да види миглите му - с 3d или 2D ефект? Ако "пляскате с мигли и излитате", тогава трябва да попитате майстора за три слоя оцветяване. След като тези процедури завладее всеки човек няма да бъде трудно, а времето да изглежда невероятно, сега се нуждаете от три пъти по-малко.

trusted-source[3], [4]

Цената на постоянното боядисване на мигли

Проблемът с цената зависи от салона, в който искате да проведете процедурата. Не забравяйте, че всичко зависи от майстора - попитайте за обратна връзка относно процедурата за постоянно боядисване на миглите от тези, които вече са направили тази процедура. Потърсете добър господар. В скъпите салони Киев, такива процедури може да струва от 200 до 400 UAH. Биосвързанието на мигли струва до 600 гривна. В регионалните центрове цените са естествено по-ниски.

Отзиви за постоянно оцветяване на мигли

На първо място, те са положителни за процедурата на жените, които са ангажирани в басейна или планират дългове в морето. За тях процедурата за постоянно оцветяване на мигли е единственият шанс да бъдете красиви завинаги. Мнозина се чувстват "не облечени", когато очите не са боядисани. Това чувство изчезва, но идва чувството за самоувереност. Има и друга категория жени, които не могат да се справят без такива процедури - те винаги са заети и бързат жените, особено тези, чиято работа е далеч от дома. Няма време за събиране - трябва да дадете ценни указания на цялото домакинство за разпространение, наблюдение на децата. И в този случай, красотата на жертвите не изисква - час и половина в кабината, а вие спестявате нерви и ценни утринни минути. Възникват случаи на крехкост на миглите и пролапси - но причината за това е само авитаминоза или демодикоза.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.