^

Грижа за кожата

Кремове за кожно дразнене

Повърхността на кожата се дразни в отговор на проникването на чужди токсични елементи. Възпалената кожа не може да осъществи защитната си функция, те са отворена врата за инфекция.

Кремове от целулит - активни помощници в трудната борба с "портокаловата кора"

По всяко време жените са обърнали много внимание на външния им вид. И въпреки че в различни периоди от време имаше стандарти за женска красота, въпросът за спазването на тези стандарти винаги е имал отношение.

Мумията от стрии

Протягането на тялото е досаден проблем, който се проявява по различни причини, както за жените, така и за мъжете. Те се образуват на коремната област, бедрата, задните части, в раменната зона на ръцете - в резултат на бременност, внезапни промени в теглото, хормонални нарушения, липса на колаген в кожата.

Подхранващи кремове за крака

Общоприето е, че всички трудности лежат на раменете ни. В действителност краката, в буквалния смисъл, носят освен телесното тегло всички физически натоварвания и тежести, страдат от пресичане на пешеходци и неприятни обувки, студ и топлина.

Дразнене на пубиса след бръснене

Има ли начини да се отървете от последиците от кожно дразнене? Как да се предотврати този проблем в бъдеще?

Овлажняващи кремове против сухота и лющене на кожата

Кремът от суха кожа помага за появата на пилинг, свиване на усещания, постоянно дразнене.

Мумията в таблетки от стрии

Маска от стрии с мумии в таблетки се прави въз основа на класически детски крем.

Вакуум масаж на гърдата

При тази процедура се използва специален апарат, който е двойнодействаща помпа и компресор. Също така има специални дюзи с различни размери.

Масаж на женската гърда: видове и техники

За да поддържате красотата, не трябва да бъдете мързеливи, за да извършвате редовни процедури с масаж на женската гърда.

Крем от стрии: кое е по-ефективно?

Преди да представите на вашето внимание уникалната оценка на кремовете от стрии, трябва да си припомним, че стрии на различни части на тялото представляват ивица атрофодермия - стрии.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.