^

Здраве

Лечение на заболявания на краката

Премахване на вени на паяк

Паяковите вени са не само козметичен проблем, но и много сериозно заболяване на вътрешните органи. Това се дължи на факта, че в допълнение към непривлекателен външен вид, нарушение на структурата и външната естетика на кожата

Kruroplastyka

Резултатът, получен в процеса на круропластика, се запазва за цял живот. Периодът на рехабилитация е прост, практически няма отрицателни последствия.

Средства и методи за лечение на петови разклонения

Сред ентесопатиите на стъпалото възпалението на плантарната фасция се смята за най-често срещано с образуването на долната повърхност на петата кост - по единствената страна - острификация на острие или като, както го наричат лекари, маргинален остеофит.

Обработка на токчета на крака у дома

Дори такава безобидна, на пръв поглед болест, подобна на шпорите на краката, може да доведе до сериозни нарушения и да доведе до нарушаване на много процеси в организма, включително увреждане.

Лечение на изпотяване на краката с алтернативни средства

Изпотяване, комбинирано с неприятна миризма, може да бъде сериозен проблем, който понякога дори води до изолация и депресия. Причините за изпотяване често са нашите лоши навици, неправилна диета, наличието на гъбични или ендокринни заболявания.

Алтернативно лечение на посттромболептичен синдром

Ако се вгледате, става ясно, че този синдром включва симптоми на венозна недостатъчност, разширени вени на долните крайници и венозни язви, чието лечение на хората, активно практикува като важен допълнение към основното лечение.

Лечение на посттромболептичен синдром

Въпреки факта, че тази патология като PTS, характеризира с необратима унищожаване на апарата за вентил на вените на долните крайници, не може да се дезинфекцира с лекарства, лекарите не се отказват.

Лечение на петата на шпората с рентгенова терапия

Лечението на плантарен фасциит с рентгенови лъчи или рентгенова терапия на калценалното сърце е ефективен метод за значително намаляване на симптомите на болката и често - и напълно да се отървете от нея.

Как и какво да лекува пукнатини по петите: мехлеми, кремове за крак, алтернативни рецепти

Сред различните проблеми, които пациентите, страдащи от заболявания на краката, могат да изпитват са пукнатини в петите. Този проблем засяга все повече хора и е проблем на нашия век.

Превръзки от сухи калуси на пръстите на краката

Корнс на ръцете и краката - много неприятно явление, което предотвратява ходенето и върши обичайната работа, причинява дискомфорт и болка, разваля външния вид на кожата. В този случай най-болезнените са сухите мазоли.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.