^

Здраве

Болести на деца (педиатрия)

Защо детето вдига температура след ваксинация и трябва ли да се лекува?

Температурата при дете след ваксинация за много майки се превръща в неприятна изненада, което, наред с редките съобщения за опасни усложнения и смърт на деца, предизвиква негативно отношение към ваксинацията като цяло. 

Кашлица и треска при дете

Кашлицата и треската при дете може да са първите признаци на магарешка кашлица, тъй като те са характерни за катаралния период

Бактерии в урината на дете

Един от индикаторите за наличие на инфекция или патологични процеси в организма са бактериите в урината. Помислете за причините за това явление, видове, методи на лечение.

Лечение на сърбеж на кожата при деца

За да премахнете сърбежа при дете, е важно първо да определите неговия произход. Ако това не бъде направено, тогава ще бъде почти невъзможно да се отървете от нещастието, тъй като симптомът ще се появи веднага след приключване на употребата на определено лекарство.

Лечение на дрезгав глас при дете

Методите за лечение на гласови нарушения са индивидуални за всеки пациент и зависят от това какво е причинило патологичното състояние.

Тригоноцефалия

Вродена аномалия под формата на деформация на черепа, при която главата на бебетата има неправилна форма, а черепът изглежда триъгълен, се определя като тригоноцефалия.

Сиропи за дрезгав глас при дете

При дрезгав глас при дете, причинен от ларингит, кашлица или други настинки, се използват два вида сиропи

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.