^

Информация

Pnina Langevitch - е известен специалист в областта на ревматологията, професор по медицина със световна репутация и повече от четиридесет години опит в клиничната практика. Той има значителен арсенал от собствени обещаващи разработки, насочени към оптимизиране на диагностиката и лечението на нарушения на функцията на човешкия имунитет.

Днес много имунопатологии се считат за нелечими. Въпреки това, компетентният терапевтичен подход може да помогне да се спре развитието на болестта, да се предотврати рецидив. Pnina Langevitch предоставя квалифицирана и ефективна помощ по този въпрос, като връща хиляди хора на пълноценен начин на живот.

Лекарят се занимава и с изследователска дейност, като работи върху създаването на нови ефективни методи за лечение на ревматологични патологии. Pnina Langevitch Пациентите идват от почти всички части на света, за да се консултират.

В продължение на дванадесет години лекарят беше заместник-председател на Международната асоциация по ревматология. Той е главен редактор на известния медицински списание Lupus, материалите от който са посветени на изучаването и лечението на системния лупус еритематозус.

Образование и трудов опит

  • Медицински факултет Тел Авивски университет, Израел
  • Стаж по ревматология в клиника "Асута", Израел

Членство в международни организации

  • Израелска медицинска асоциация
  • Международна асоциация по ревматология
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.