^

Информация

Orit Reish е напреднал израелски и американски специалист в областта на медицинската генетика. Ръководител на Института по генетика, както и цитогенетична и молекулярно-биологична лаборатория. Непрекъснатият практически опит е тридесет и пет години.

Лекарят Reish е специалист в областта на цитогенетичните изследвания (тестове за определяне на неуспехите в хромозомния набор на пациента), картографиране и идентифициране на нови гени и техните мутации. Изследва генотипно-фенотипната корелация на отделните генни нарушения в поколенията и популациите, изследва наследствените фактори на раковите процеси в млечните жлези и яйчниците сред собствениците на BRCA1 / BRCA2 мутации.

Orit Reish Тя получава диплом с отличие, след като завършва Университета в Бен Гурион в Израел и е резидент на педиатрията в Университета в Тел Авив. Тя практикува в катедрата по неонатология и интензивни грижи, получава допълнително обучение в Американския университет в Минесота и служи като военен лекар в израелската армия за отбрана.

Клиничната практика на лекаря се съчетава успешно с членството в световни професионални общности и организации. Orit Reish Не се уморява да подобрява професионализма си, чете доклади на специализирани форуми и конференции, пише научни трудове и публикува в международни медицински списания.

Преподава в педиатричния отдел на Университета в Тел Авив, притежава редица безвъзмездни средства, отпуснати от Международната израелско-американска фондация за изследване на нови гени.

 

Образование и трудов опит

  • Медицински университет. Бен-Гурион, Вирсавее, Израил
  • Резиденция по педиатрия в университета в Тел Авив, Израел
  • Специализация по генетика и метаболизъм в Университета на Минесота, САЩ
  • Американски лиценз за практикуване на медицина (1995)
  • Сертификат на Американския съвет по медицинска генетика (1996)
  • Сертификат за медицинска генетика в Израел

Членство в международни организации

  • Израелска медицинска асоциация (HARI)
  • Израелско общество за медицинска генетика (ISMG)
  • Израелско общество по клинична педиатрия (CHIPAC)
  • Американско дружество за човешка генетика (ASHG)
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.