^

Информация

Лекарят Avi Hefec е един от водещите и най-опитни израелски специалисти в лечението и хирургията на доброкачествени и злокачествени тумори на гърлото, устата, слюнчените и паротидните жлези, шията, щитовидната жлеза и паращитовидните жлези.

Завършил Медицинския факултет на Тел Авивския университет (Израел); Завършва стаж по отоларингология и след това се обучава в САЩ.

Включен в групата на основателите на специализирана клиника в Медицински център „Асута” за пациенти от всички възрасти с болести на главата и шията. Сега той оглавява катедрата по хирургия на главата и шията в Медицинските центрове "Асута".

Д-р Хефецем е публикувал над 70 научни статии в медицински списания, участва в международни конференции по специализация, преподава в Медицинския факултет на Тел Авивския университет, съветва израелската асоциация за борба с рака. Той е член на Асоциацията на израелските отоларинголози, Американското дружество на хирурзите на главата и шията (AHNS) и председател на израелската асоциация на главата и шията.

Той говори иврит и английски.

Образование и трудов опит

  • Медицински факултет Тел Авивски университет, Израел
  • Пребиваване в отделение по отоларингология на болница Каплан, Израел
  • Стаж по хирургия на главата и шията в онкологичния център по онкологичен център Слоун-Кетъринг, Ню Йорк, САЩ
  • Стаж по онкологична хирургия на главата и врата в Университетската болница в Оклахома, САЩ

Членство в международни организации

  • Израелска асоциация по отоларингология
  • Американска асоциация на хирурзите на главата и шията
  • Председател на Международната организация по хирургия на главата и шията
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.