^

Здраве

Преглед на лекарствата

Лечение с висока температура

Ако е било възможно да се понижи температурата преди пристигането на лекаря или пристигането на линейката, е необходимо ясно да се каже на лекарите, когато температурата се появи, до каква степен се е повишила и колко време се е задържала в такова състояние.

Какви лекарства помагат при стрептодермия?

Лекарствата за лечение на стрептодермия се предписват само от медицински специалист. Това могат да бъдат лекарства и локална и системна експозиция, която се определя от тежестта на стрептодермията и някои особености на заболяването.

Нитроксолин за цистит при жените и мъжете

Нитроксолин е международното непатентно наименование на лекарството. Тоест, това е чисто активно вещество, което може да се използва от различни производители и е част от много лекарства.

Антибиотици за стрептодермия при деца

Антибиотиците са основното терапевтично средство за стрептодерма при деца и възрастни. Отличителна черта на употребата на антибиотици при стрептодермия при деца е, че те трябва да се дават възможно най-рано, когато се появят първите признаци на заболяването.

Метронидазол за млечница?

Нитроимидазоловият антибиотик Метронидазол има вредно въздействие върху пепсторептококи, клостридии, фузобактерии, порфиромонади, голяма група бактериоиди и, както се оказа, дори на хеликобактер.

Мазилки за брадавици

Средствата да се отървем от този бич, знаем много. Сред най-често срещаните са мехлеми, разяждащи каустик и каутинг разтвори, кремове. Въпреки това, най-удобно в прилагането на много смятат специална брадавици кръпка.

Натриев тиосулфат за почистване на тялото: как да се вземе?

Натриевият тиосулфат е комбиниран фармацевтичен агент, който принадлежи към групата на антидотните лекарства (специфични антидоти, антитоксични лекарства). Тиосулфатът помага да се освободи тялото от вредни и токсични съединения.

Аналози на Monural с цистит

Фармацевтичният пазар е представен от различни лекарства, както антибактериални, така и антимикробни, които не са по-ниски по отношение на ефективността си спрямо моноуреята. Помислете за популярните аналози на моноралния цистит.

Фармацевтични средства за изпотяване на подмишниците

Напоследък проблемът с изпотяване и неприятна миризма на подмишниците е решен с помощта на специална козметика под формата на антиперспирантни дезодоранти. Но тези средства за изпотяване на подмишниците далеч не са толкова безопасни, колкото бихме искали.

Капки за уши и други лекарства за задръстване на ушите

Долната линия е, че често ушите се намират с опасни заболявания - те могат да станат не само серен смукач или течащ нос, но и отит, тумор, furuncle, съдови заболявания и т.н.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.