^

Здраве

Алтернативна медицина

Почистване на тялото по метода на Неумивакин

Привържениците на алтернативната медицина твърдят, че тялото ни, поради жизнената си дейност, натрупва много токсини и токсини, а това се отразява неблагоприятно на състоянието му.

Билкови лекарства за цистит

Освен билки, аптеките ни предлагат отлични натурални препарати, които съдържат екстракти от лечебни растения, които имат лечебен ефект върху пикочната система. Такива лекарства често се предписват от уролози на пациенти, страдащи от възпаление на бъбреците или пикочния мехур.

Билки за цистит, причинен от вируси и протозои

Лечението на цистит от неинфекциозен характер се свежда до отстраняване на дразнещия фактор и премахване на възпалението на тъканите на пикочния мехур. В този случай е достатъчно дори едно лечение с билки с избор на растения, които осигуряват диуретичен и противовъзпалителен ефект.

Билки за цистит

Без значение колко ефективни са някои лекарства, лекарите винаги предпочитат комплексно лечение. Това е разбираемо, тъй като с правилния избор на лекарства можете да постигнете увеличаване на терапевтичния ефект и в същото време да осигурите предотвратяване на усложнения.

Противовъзпалителни и антибактериални билки при цистит

Използвайки билки за цистит, можете да постигнете значително подобрение на състоянието на пациента и неговите тестове за доста кратко време.

Диуретични билки при цистит

Задържането на урина в тялото, непълното изпразване на пикочния мехур е не само риск от оток и задръствания, но и почвата за образуване на бактериални колонии, което по никакъв начин не допринася за възстановяването.

Лечение на гастрит с билки

При възпаление на стомашната лигавица лъвският дял от успеха на лечението му се дължи на диета и лекарства, но фитотерапията не е последната в този списък.

Лечение на напукани пети с алтернативни средства

По различни причини нежната кожа на петите понякога започва да се загрубява, сгъстява, появяват се вертикални прорези, които се превръщат в пукнатини.

Лечение на алое гастрит: как да приемате

Алое се счита за едно от най-популярните алтернативни лекарства, които могат да облекчат много заболявания. Например, ако приемате алое за гастрит, скоро можете да спрете развитието на възпалителния процес, да възстановите лигавицата и дори да засилите имунната защита.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.