^

Здраве

Лечение на запек

Почистване на клизма с лайка за дете и възрастен: рецепти

Сред различните медицински процедури, клизма в хората се счита за един от най-неуважителните. Може би това се дължи на не много приятни усещания по време на измиването на червата.

Сена отслабване: билки, листа, чай, таблетки, бульон

Сена (касиева целувка, александрийска листа) е тропическо растение с прочистващи и лечебни свойства.

Senada таблетки за отслабване: как да се вземат

В едно съвременно общество, където жените са толкова загрижени за външния им вид, че забравят за истинската си цел и необходимостта да се грижат за здравето си, винаги има място за необясними и понякога доста глупави факти.

Лаксативни хапчета за отслабване

Много хора, които искат да отслабнат, са склонни да вярват, че средствата за запек могат да им помогнат да постигнат своята целенасочена цел. С какво е свързано и наистина, лаксативите помагат да отслабна?

Капки от запек за деца

Запекът при детето е проблем, пред който почти всички родители са изправени. Обмислете ефективни лекарства за елиминирането им, тяхната класификация, механизмът на действие.

Хапчета против запек

Как да изберем правилното хапче за запек, ако на рафтовете на аптеките има десетки наркотици? Всички лаксативни лекарства са ли едни и същи, или има ли разлики в тяхната ефективност?

Капки от запек за възрастни и възрастни хора

Запек може да възникне и поради емоционални и психически проблеми - силни чувства, стрес. В такива случаи капките могат да помогнат при запек.

Свещник от морски зърнастец срещу запек

Тяхната връзка се обяснява с факта, че съчетават такива важни фактори като висока ефективност и пълна безопасност. 

Капки от колики

Използва се в стомашно-чревните проблеми от колики капки принадлежат на фармакологична група газогонно (противогазов) инструменти за улесняване на червата освобождаване от натрупване на газ е придружен от пароксизмална болезнени спазми

Свещички срещу запек

Супозиториите от запек показват добър резултат в хроничните форми. Когато избирате лекарство, трябва да знаете няколко важни точки, преди всичко причината за запек.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.