^

Здраве

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Лечение на заболявания

Прочистване на бъбреците

Бъбреците са орган, без който тялото не може да съществува, т.к. Те са предназначени да отстраняват отпадъчните продукти: излишната вода, соли, токсини и други вредни вещества. Органът е вид филтър, върху който се утаява пясък (фин прах).

Лечение на крампи на краката при възрастни и деца

Лечението на крампи на краката може да варира. Единичните случаи обикновено не изискват лечение, а редовните конвулсии, особено нощните, могат да бъдат симптом на патологичен процес.

Настоящи и нововъзникващи лечения за пациенти с COVID-19

Пандемичното разпространение на инфекцията с COVID-19 силно повлия на дейностите на световната здравна система. Много експерти бяха принудени да преустановят някои текущи изследвания в полза на разработването и тестването на нови лекарства за лечение на пациенти с коронавирус.

Лечение на стафилококи без антибиотици

Трябва да заявим незабавно, че не става въпрос за всички известни антибиотици, а за фармацевтични продукти. Невъзможно е лечението на бактериална инфекция без антимикробни средства.

Какво да направите в случай на остър цистит?

Един от ефективните методи за лечение на остър цистит е етиотропната терапия. Това е антимикробно и антибактериално лечение със специални лекарства, които елиминират причината за възпаление - бактерии. В комбинация с други методи, етиотропиумът насърчава бързото възстановяване.

Какво да направите и как да лекувате многофоликуените яйчници?

Синдромът се лекува от гинеколог-ендокринолог и редица свързани специалисти. Задачата на лекаря е да елиминира хормоналния дисбаланс и да предотврати прекъсването му в бъдеще, както и да възстанови репродуктивните способности на пациента.

Лечение на хипермобилността

За да се постигне положителен и устойчив резултат, се препоръчва да се извърши сложно лечение. Най-често то се представя от различни лекарства, както и физиотерапевтични процедури.

Спици в белите дробове: какво да правя, как да се лекувам?

Кислородната терапия се използва за облекчаване на недостиг на въздух и други признаци на респираторна недостатъчност. При многобройни процедури се показват процедури на плазмафереза и хемосорбция.

Лечение на исхемична невропатия

Исхемичната невропатия е специален вид патология на нервната система, когато всичко решава времето. Нарушаването на кръвообращението бързо натиска нервните клетки, които практически не се възстановяват.

Ефективно лечение на еризипела

Еризипел или червен вятър - един anthroponotic инфекция, причинена от стрептококи група А. Хемолитична Това заболяване може да бъде излекувана достатъчно силно, често се превръща в хронично - особено в случаите, когато пациентът не ходят на лекар веднага след първите симптоми.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.