^

Здраве

Лечение на псориазис

Мед Трименд за псориазис

Triderm е фармакологична група от локални хормон-съдържащи агенти на комбиниран състав, използван в дерматологията.

PUVA-терапия за лечение на псориазис, алопеция, витилиго

Физиотерапията се счита за един от най-ефективните и относително безопасни методи за лечение на много заболявания. Има голямо разнообразие от физиотерапевтични процедури, които засягат човешкото тяло по различни начини.

Лечение на псориазис с ленено масло

В продажба можете да намерите две форми на освобождаване: желатинови капсули или бутилки с масло с малък капацитет.

Санаториум и спа лечение на псориазис: в Русия, Украйна, Беларус

Смята се, че псориазисът не е напълно излекуван. Поради това медицинските специалисти полагат максимални усилия, за да направят проявите на болестта изключително лесни и да ускорят появата на ремисия.

Лечение на псориазис с вани: терпентин, иглолистен, радон, сероводород

Една от най-ефективните процедури за подобряване на състоянието на епидермиса е баните с псориазис. Обмислете указанията и техниките на тяхното поведение, видове, полезни свойства.

Лечение на псориазис с комплекс от витамини: D, B1, B2, B12, B6, E, A

Полезни витаминни компоненти ще помогнат за укрепване на кожните слоеве и придатъци на кожата, а също така ще подобрят метаболизма, който е нарушен в патологичния процес.

Лечение на псориазис с фолиева киселина: как да приемате

Псориазисът е хронично заболяване, което се проявява в периоди на отслабване на тялото или във време на стрес. При липса на подходяща терапия, хода на заболяването се влошава, в резултат на което човек не може да живее пълноценен живот и крайният резултат от това може дори да бъде увреждане.

Плазмефереза при лечението на псориазис: предимствата и недостатъците

Този метод е един от видовете екстракорпорална хемокорекция - той се основава на заместването на плазмата на пациента с електролитни разтвори, специални кръвни препарати и кръвни заместители.

Картоин мехлем за псориазис

Лечението на това заболяване зависи от вида на псориазис и степента на пренебрегване на заболяването, но използването на различни външни средства за локално лечение значително улеснява състоянието на пациента, подобрявайки качеството му. Те включват мазила, кремове, гелове, разтвори. Картоинов мехлем за псориазис е едно от тези средства.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.