^

Здраве

Болести на пикочно-половата система

Бяло течение при мъжете

Не всички секрети при мъжете показват патология и развитие на сериозни заболявания, има и физиологичен секрет от пениса, обикновено прозрачен. 

Лечение на цистит с кръв

Посещението на лекар е важно, както при остър, така и при хроничен цистит с кръв. Дори ако пациентът току-що е завършил курс на терапия и симптомите са се върнали отново, трябва незабавно да се потърси медицинска помощ.

Цистит с кръв: причини, симптоми, диагноза

Възпалението на пикочния мехур се характеризира с чести и болезнени позиви за уриниране. Понякога можете да наблюдавате цистит с кръв, която се появява в края на акта на уриниране или просто присъства в уринарната течност, оцветявайки я в червеникав или розов оттенък.

Първа помощ при цистит при жени и мъже

Циститът е доста болезнено състояние, свързано с остри или хронични лезии на пикочните пътища. Първа помощ при цистит почти винаги се предоставя, тъй като пациентът се притеснява от остра силна болка, болка, състоянието рязко се влошава.

Какво представляват гранулите Fordyce?

Видимите мастни жлези на кожата - под формата на малки възли (папули) с различна локализация - са описани за първи път през 1861 г. От швейцарския анатом Алберт Келикер, но те получават името Fordyce гранули от името на друг лекар, американския дерматолог Джон Фордайс, който ги докладва 45 години по-късно...

Парене, крампи и бяло течение при мъжете

Помислете за най-честите заболявания при мъжете, които се характеризират с парене, спазми и бяло течение.

Бяло течение от уретрата при мъжете

Една от възможните причини за белезникав секрет от уретрата при мъжете е уретрит. 

Бяло течение в урината при мъжете

Ако в урината се появи бял секрет, това е един от признаците на патологичен процес. Белезникави включвания могат да бъдат лигави или да приличат на люспи. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.