^

Витамини

Витамини и зрението

Ако искате да усетите дълго време зрението си и очите ви не са уморени, използвайте витамини.

Витамини за жени след 40 години

Менструалната функция на женското тяло започва да се отслабва значително след 40 години - това е сигнал, че започва постепенният процес на стареене. В периода от 40 до 45 години тя е особено активна, тъй като производството на естроген намалява (главните хормони, които поддържат красотата, младостта и репродуктивната функция).

Витамини с цинк

Цинкът е един от най-важните минерали за човешкото тяло - присъствието му е от голямо значение за всички клетки и тъкани, органи и системи.

Витамини с хиалуронова киселина

Различните производители произвеждат различни съставни средства, комбинирайки хиалуроновата киселина с витамини А, С, Е, макро елементи и вещества от растителен произход.

Липса на витамини от група В

Основната характеристика на веществата, принадлежащи към витамините от тази група, е тяхното свойство да не се кумулира в организма, като се получава от него заедно с урината.

Дефицит на витамин С

Хиповитаминозата С, недостиг на витамин С в биологичния организъм, може значително да повлияе на качеството на живот на човека, тъй като достатъчно голям дефицит на витамини може да провокира развитието на такова заболяване като скорбут.  

Витамини за мъже след 30 - годишна възраст

За да се предотвратят сърдечно-съдовите проблеми и да се предотврати стареенето, мъжете се нуждаят от антиоксидантни вещества.

Витамини с цинк за мъже

Те са биологично активни добавки, които напълно запълват липсата на важни вещества в ежедневната диета. Начините за приемане на витамини и тяхното действие ще бъдат разгледани по-долу.

Витамини за мъже Duovit

Витамини за мъже Duovit имат оптимален състав на витамини и минерали, изборът на които се основава на нуждите на организма, които осигуряват активен начин на живот.

Витамини за мъже след 45 години

Витамини за мъже след 45 години са необходими за възстановяване на достатъчно количество микроелементи и пълноценна жизненоважна дейност.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.