^

Липосакция

Липосукцията - бариатрична или козметична хирургия за хирургически променя естеството на отлагане на мазнини в специфичната област (или множество сайтове) тяло. Жените обикновено гледат на липосукция за отстраняване на мастните натрупвания в областта на корема, талията, бедрата, седалището, горната част на ръката, гърба, прасците, коленете и така нататък. Г. Мъжете в повечето случаи искате да премахнете мастни натрупвания в областта на шията, гърдите, гърба, кръста, стомаха и бедрата.

Лазерна липосукция

Липосукцията е дума, позната на почти всеки, което означава премахване на мастните натрупвания в различни части на тялото. Има редица методи на лечение: вакуум, ултразвук и други, но най-прогресивният е лазерната липосукция или липолизата.

Усложнения след липосукция на лицето и шията

Като правило, за разлика от потенциално опасните усложнения на липосукцията на цялото тяло, основните усложнения на липосукцията на лицето и шията са малки и временни смущения.

Липосукция на лицето и шията: следоперативен период

Пациентите трябва да бъдат предупредени за естествените следоперативни промени, свързани с липосукцията. Натъртванията и натъртванията след затворената липосукция са разнообразни и преминават през 7-21 дни.

Липосукция техника на лицето и шията

Липосукцията на лицето и шията може да се извършва по открит и затворен начин.

Предоперативна маркировка за липосукция на лицето и шията

Необходимостта от предоперативна маркировка се дължи на факта, че когато пациентът лежи по гръб на операционната маса, натрупвания на тлъстини, разселени и могат да станат невидими.

Инструменти за липосукция на лицето и шията

Успешното изпълнение на всяка операция изисква не само умението, но и наличието на подходящо оборудване.

Методологични и физиологични съображения относно липосукцията на лицето и шията

Техники, прилагани върху лицето и шията, въпреки че много сходни по техника на тези, използвани по тялото трябва да са различни, защото на анатомията и физиологията на тези области.

Индикации за липосукция на лицето и шията

Въпреки че главата се фокусира върху естетичното използване на липосукцията върху главата и шията, тази намеса може да се използва и за решаване на много други хирургически проблеми.

Избор на пациенти за липосукция на лицето и шията

Липосукцията не е приложима при пациенти с нереалистични очаквания или при пациенти с излишна кожа и малко количество мазнини.

Общи принципи на липосукцията на лицето и шията

Местното затлъстяване може да се дължи на наследствени фактори, хормонален дисбаланс, неправилна диета и липса на физическа активност.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.