^

Всичко за пластичната хирургия

"Създаването на природата винаги е по-съвършено от всяко изкуствено творение", каза Цицерон преди много векове, но съвременната жена има различна гледна точка по този въпрос и пластичната хирургия идва за нея.

Лазерен лифтинг

Милиони хора по света са загрижени за запазването на младостта и красивия външен вид. Върху тези естествени, но понякога нереалистични стремежи се изграждат цели бизнес империи с невероятни парични обороти.

Корекция на носа

Тази процедура ви позволява да се справите с редица проблеми, които причиняват неудобства на хората. Намалете носа, отстранете гърба, променете формата на носа и му дайте естествена форма, след като деформацията вече е проста.

Пластмаса за интимен контур

Причините за прибягването до такава процедура може да са свързани с различни проблеми, но по-често това е просто желанието на жена или човек да приведе тялото си в състояние, близко до т.нар. Идеал, който всеки има свой.

Промяна на пола

Необходимо е да се проучи, да се оцени здравословното състояние. Такава дълга подготовка е необходима, защото нищо не може да се направи, ако човек внезапно съжалява за операцията.

Козметична хирургия: митове и факти

Областите на естетичната медицина са обрасли с много митове и понякога е трудно да се разбере какви твърдения могат да бъдат вярно и какво е просто измислица.

Естетична хирургия на устните

Козметичните хирурзи вече могат да увеличават, намаляват, подновяват, съкращават и удължават устните в съответствие с исканията на пациента. Тази статия разглежда ембриологията, анатомията, естетиката и целите на хирургията на устните. В заключение, много съвременни операции на устните са описани.

Отопластика: хирургическа корекция на ушите

Отопластиката е хирургическа корекция на ушите. По аналогия с ринопластиката, в този случай пътят към оптималния резултат започва с триизмерен анализ на деформацията.

Квалификация на лекаря: кой трябва да извършва пластична хирургия?

Много зависи от квалификациите, които хирурзите трябва да получат, преди да придобият правото да се наричат "пластични хирурзи" и да изпълняват операции, дефинирани като "пластична хирургия".

Лазери в пластичната хирургия

Лазерите излъчват светлинна енергия, която се движи под формата на вълни, подобни на обикновената светлина. Дължината на вълната е разстоянието между две съседни височини на вълните.

Анестезия в естетична (пластична) хирургия

Операциите в естетичната хирургия са класифицирани като прости или сложни. Продължителността на операциите може да варира значително: от няколко минути до няколко (7-8) часа.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.