^

Маски за лице

Маска за лице от бръчки от янтърна киселина: рецепти

Благодарение на това лекарство можете да се отървете от много козметични проблеми, да подобрите състоянието на кожата и да я детоксикирате.

Кафе за лице маска

В сутрешната чаша прясно сварено кафе дава човек такса от жизненост, така че маската на утайка от кафе перфектно тонове клетките на кожата и по този начин е подходящ за всички типове кожа

Маски за лице от лимон

Като богат източник на витамин С, лимоновият сок - и е част от домашни маски, лосиони и скраб - има много предимства, когато се прилага директно върху кожата.

Маска от шоколад - козметична тенденция

Какаото се счита за богат източник на антиоксиданти, като процианидини, полифенолни флавоноиди и катехини. Какао на прах съдържа калий, натрий, калций, магнезий, фосфор, манган, желязо, мед, селен и цинк.

Плодови маски за лице и коса

Плодовите маски помагат за насищане на кожата с полезни съставки. Плодовете са особено важни за човешката кожа.

Маска за лице от мляко

Какъв ефект има маската върху кожата върху млякото? Разбира се, положително. И млякото има свой собствен полезен имот за всеки тип кожа.

Маски за комбинирана кожа

Домашните маски за комбинирана кожа ще помогнат за решаването на много от проблемите, характерни за смесения тип кожа.

Маски, изработени от грах: подходящи за всяка кожа

Много от тях може да изглеждат неочаквани маска, но използването на този популярен боб е напълно естествено, тъй като домашните продукти за грижа за кожата включват почти всички продукти от растителен произход.

Парафинова маска: здраве и подмладяване на кожата

Парафиновата маска се изработва от разтопен парафин, петролен дестилат, който е смес от твърди въглеводороди (алкани), които се превръщат в течно състояние при нагряване до + 45-60 ° С.

Маска за лице с алое - ефективно средство за защита при всякакви случаи

Маските с сок от алое са отлично средство за поддържане на тонуса на кожата на лицето. В плътните листа от алое има много сок: не само влагата, която растението запазва "в резерв" в случай на продължителна суша, но и концентрат от вещества, подпомагащи живота.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.