^

Козметични продукти

При лечението на пациенти с профил на козметология, специалистът трябва да има предвид, че промените в кожата са повече или по-малко свързани с различни промени в тялото като цяло. По-специално, това се отнася до различни кожни заболявания, както и до преждевременно стареене. В някои случаи при лечението на много дерматози, кожна реакция при стареене на кожата и други естетически проблеми не трябва да се ограничава само до козметични процедури, но е необходимо да се вземе решение за назначаването външната (местни) терапия, и означава, че общото въздействие.

Крем за лице след 30 години: евтина, аптека, професионална

Редовната грижа за кожата е важен момент в живота на всяка жена, която се стреми да изглежда добре, както сега, така и след няколко години. За да направите това, разработихме много козметика, предназначена за всички категории възраст.

Избелващи кремове за пигментни петна и лунички

Цветът на кожата на човек се определя от пигментните клетки - меланоцити. Те се съдържат в епидермалните слоеве и, в допълнение към сянката, предпазват тялото от прекомерно излагане на слънце. Това е нормално.

Крем-гелове за лицето: овлажняващи, матиращи, тонизиращи

Проблемна кожа, наличието на акне и възпаления, суха, повяхване, мазен блясък, себорея - всичко това, и то не само е голяма причина за придобиване на лек, лесен подготовка с желеобразна консистенция.

Крем-серум за лице: овлажняващ, подмладяващ

Козметичните серуми са сравнително нов продукт, малко по-различен от традиционните кремове. Те съдържат по-активни вещества и в по-голяма концентрация.

Професионални кремове за лице

За разлика от евтините масови продукти, професионалните линии са много по-скъпи; Тези кремове не се произвеждат от всички марки и не могат да бъдат закупени в обикновени магазини.

Крем за лице с витамин С

Аскорбиновата киселина е един от полезните компоненти, които кожата се нуждае. Балансираното хранене е един от начините за доставката му на тялото. С недостига си, повишена крехкост на съдовете и съдови звездички на лицето, синьо очите около очите.

Дневен крем за мазна, суха, комбинирана и чувствителна кожа

В много жени, има редица различни начини сметана, както се казва, "за всички поводи": Cream крем Нощен възстановяване от времето, за да озарява тъмните участъци, рогозки, успокояващи, ободряващи и така нататък.

Ефективни кремове за бръчки за мъже и жени

Един от вечните въпроси на загриженост за по-голямата половина на човечеството е дали младостта може да бъде удължена и красотата запазена до старостта.

Маски за обличане и твърдост на кожата

Младежите се характеризират със свежестта на лицето, стягането и еластичността на кожата му - това е основният чар на младия човек. Но с възрастта естественият колаген и еластинът се губят, продуцирането на хормони, които влияят върху техния синтез, намалява и заедно с тях еластичността и плътността на кожата.

Крем маска за лице: подмладяване, избелване, затягане

В козметичния речник има термини "крем" и "крем-маска" за лицето. Дали тези понятия звучат и ако се различават, как? И всяка жена се нуждае от козметика от този род?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.