^

Информация

Yosi Alkalay Той е напреднал израелски дерматолог, признат от световен специалист в лечението на дерматовенерологични патологии. Известният медицински експерт, който за първи път в Израел прилага микрографска хирургия за онкодерматологично заболяване. Хората от цял свят се обръщат към лекаря за помощ. По време на многогодишната си практика професорът Alkalay напълно е излекувал хиляди пациенти, страдащи от дерматит, псориазис, наследствени и алергични дерматопатологии, автоимунни и вирусни кожни заболявания, предракови и ракови заболявания на кожата. В момента клиничният опит на лекар превишава тридесет години.

Лекарят Alkalay използва микрографски операции в своята практика, които изискват супер професионален подход. Такива операции принадлежат към категорията на минимално инвазивните, с тяхна помощ те отстраняват различни злокачествени кожни лезии с максимално възможно запазване на здрави тъкани и удобен период на възстановяване. Този вид хирургично лечение с участието на професора вече е получило много положителни отзиви, което директно показва професионализма Yosi Alkalay.

Докторът получи диплома с отличие от медицинското училище Саклер в Университета на Тел Авив, специализирано в болницата на И. Рабин и обучено в Центъра за рак на М. Андерсън в Университета на Тексас. Професорът е усвоил метода на микрографските операции по време на обучението си в Медицинския колеж в Бейлор (Хюстън).

Специалист в областта на онкодерматологията, Alkalay той става основател и председател на израелската общност по дерматохирургия на Израелския медицински съюз. Той основава Оперативното общество на МИ.

Лекарят приема пациенти в Клиничния център на Assuta, провежда изследователски дейности и въвежда собствена програма в процеса на учене, който се признава и одобрява в медицинските училища на САЩ и Израел.

Yosi Alkalay - Автор на повече от сто научни статии. Той изнася лекции в различни международни организации и големи европейски и американски медицински центрове.

 

Образование и трудов опит

 • Медицински факултет, Тел Авивски университет, Израел; Доктор по медицина (MD)
 • Специализация по дерматология и венерология на базата на болницата. И. Рабина, Петах Тиква, Израел
 • Следдипломно обучение по дерматология в Онкологичния център на името на Университета на М. Д. Андерсън в Тексас (Андерсън Център за рака), Хюстън, САЩ
 • Стаж в MOHS операции в катедрата по дерматология в Медицинския колеж Baylor (BCM), Хюстън, САЩ

Членство в международни организации

 • Президент на Израелското дружество по дерматология и венерология (ISDV)
 • Консултант на израелското дружество по онкология по кожно-онкология (ISCO)
 • Европейска академия по дерматология и венерология (EADV)
 • Секретар на Европейското дружество за микрографски операции (ESMS)
 • Американска академия по дерматология (AAD)
 • Американско дружество по дерматологична хирургия (ASDS)
 • Член на Управителния съвет на Американската асоциация за борба с рака на кожата (ASSCF)
 • Секретар на Международното дружество по дерматологична хирургия (ISDS)

Публикации в чуждестранни медицински списания

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.